Heti alkuun Nasun voinnin päivitys: muori voi erinomaisen hyvin, turvotus naamasta on laskenut ja virtaa tuntuu piisavan. Jatketaan ab-kuuria vielä 5 vrk ja kipulääkettä menee vielä ½ tab. Rimadyliä päivässä. Hirmusia hepuleita tuo veteli tänään kantohangilla mettässä, ihan villissään.

Källi pääsi/joutu parturoitavaksi tänään. Viikonloppuna jo trimmasin kaikkien koirien tassut ja kintereet ihan lyhyiksi. Ja nyt siistin sitten Källin turkin kauttaaltaan. Tein sentin levysiä kaljuraitoja joka puolelle vaakatasoon. Mahanalusen saksin melkein paljaaksi ja housut ohennussaksilla sieviksi, lyhyiksi pöksyiksi. Näyttää päälisin puolin ihan sievältä, mutta kovasti kevyempi on turkki ja ilmaa pääsee iholle asti. Takasäärissä ja kainaloissa oli takkuja, ne vetäsin kans ihan lyhyeksi. Kyllä nyt kelpaa.

Illalla ajeltiin hallille herkkukassin kanssa. Pitihän sitä treenikamuja kiittää valionarvosta ja Retku tarjos lihapullia koirakamuille. Rakennettiin treenit, mutta me ei menty Retkun kanssa mitään. Otetiin vaan tokoja eli seuraamista lihapullaimutuksella, hyppyä sekä paikkamakuuta. Kaksi täysmittaista ja kolme lyhyempää. Ja reilusti häiriötä, kun muut jo treenas agia samaan aikaan.

Käytiin vielä koko lauman kanssa pitkä lenkki Virpiniemen mettässä. Siellä on vielä mukavan puhdasta ja lumista.

Retku on ilmotetu OSN:n tokoon ja käyttäytymiskokeeseen Kemiin. Seuraavat agikisat on varmaankin sitten vasta meidän omat kisat Haukkiksessa.