Tiistaina aamu valkeni Pyörönmaalla aurinkoisena ja saatoimme vaan todeta, että saunakammarissa oli uni maistunut makoisalta. Illan hämärissä päätimme nimittäin Mirvan kanssa nukkua Marikan saunakammarissa vierastalon sijaan. Kynttilän valossa katsastettiin illalla paikat ja asetuttiin villavällyihin nukkumaan.

1715814.jpg

Pakattiin karavaani ja käytiin vielä Marikan puolella ihastelemassa paikkoja ja valokuvia. Sitten suunnattiin taas tielle määränpäänä Naantalin satama. Yksi huoltotauko matkalla ja sitten jätettiin auto parkkiin laivan pakkausjonoon ja lähdettiin lenkittämään koirat. Menimme yli Finlinesin rahtilaivalla klo 17 iltapäivävuorolla. Koirat viettivät matkan (7 h) autossa. Peräkontti jätettiin raudan avulla raolleen, kalterit takaikkunoihin, ikkunat isosti raolleen ja koirille vesikuppi tarjolle. Lämpömittari jätettiin ikkunalle näkyviin ja omat yhteystiedot. Tyytyväisen oloisena jäivät koirat autokannelle nukkumaan. Matkan aikana saatiin käydä katsomassa koiria kertaalleen ja ihan rauhallista autossa oli ja lämpö noin 25 astetta. Eli ei mitään hätää. Me akat tankattiin masut pullolleen kahteen kertaan rekkamiesruokalassa ja välissä otettiin kunnon päikkärit. Tax free -myymälää tällä laivalla ei ole, kun ei käy välissä Ahvenanmaalla. Mutta eipä ollut känniääliöitäkään eikä discon jumputusta. Eli kerrassaan mukava tapa matkustaa.

Ruotsissa klo 23 paikallista aikaa oli jo melko pimeää. Ajettiin satamasta ekalle sivutielle ja pääsettiin koirat ulos. Sitten tunnin ajo motaria pitkin Tuhkolmaan. Ilma oli lämmin ja kostea, aavemainen sumu peitti pellot ja maisemat jäi näkemättä. Tomppa vei meidät taas suorilta perille ja hotelli oli iltavalaistuksessa kerrassaan mykistävä! Hyvä valinta nettivarauksen kohteeksi :-) Koirat ulkoilivat vielä linnan puistossa ja sitten desing huoneeseen köllimään. Olipahan luxusoltavat.