Matkasimme Kokkolan agikisoihin ystävämme Kaisan ja slpko Mökön kanssa. Mahti kisasi kaksi agilityrataa ja voi miten mukava tuo K-PKK:n halli onkaan. Ollaan me siellä joskus vuosia sitten käyty, mutta silloin se oli vielä lämmittämätön. Nyt sisällä oli miellyttävä muutaman asteen lämpötila ja kivituhkapohja on kyllä loistava sekä koiralle että ohjaajalle.

Tuomarina oli Katariina Virkkala ja todella mukavat ja virtaavat radat. Ekalla radalla meidän alku oli vähän tahmea, kun yhtään ei päässyt verryttelemään tuolle alustalle ja Mahti alkuu haki vähän tuntumaa. Radan takaosan pyörityksestä meillä tuli yksi rima alas, kun jäin itse taakse leijeröimään seuraavaa estettä varten. Puomi oli tällä radalla meillä tosi hidas, mutta muuten Mahti kulki kivasti. Tulos siis 5 vp.

Toinen rata oli meiltä tosi hyvä. Saatiin hyvä rytmi molemmille heti alusta lähtien ja Mahti kulki todella hyvin. A:n jälkeen oli rengas suoralla ja sitten sivussa ihan nollakulmassa hyppy. Tässä mulla koira pääsi valumaan ja kiersi hypyn taakse (kielto), mutta sain kuitenkin pelastettua sen takas oikealle puolelle. Ihan lopussa keppien jälkeen sitten oma ohjaus oli myöhässä ja Mahti livahti U-putken väärään päähän -> hylky. Mutta vaikka tämä olikin hylätty suoritus, niin ratana ensimmäistä parempi. Kontaktit olivat nopeat ja varmat. Ja loppusuoran okserinkin Mahti hyppäsi upean ilmavasti. Näki kyllä, että pohja oli koiralle luistamaton ja kimmoisa.

IMG_2788.jpg
Matkakaverit Mahti ja Mökö

Koko talvena ei olla käyty Oulua kauempana kisaamassa, mutta täytyy sanoa, että pitäisi kyllä käydä. Oli mukava reissu ja hyvä kisapaikka.