Vuosi vaihtui rauhallisesti kotioloissa omalla porukalla. Hirmulle tämän uusi vuosi oli ensimmäinen, sillä ei varmasti kauhesti ole muistoja viime vuodesta, kun se silloin oli alle 3 viikon ikäinen. Käytiin aattona pitkä lenkki metässä jo päivällä valosan aikaan ja sitten puoli 6 aikaan vielä metässä.

Ekat suuremmat paukkusarjat kun kajahti kuudelta, niin Hirmu vähän kuulosteli ja mietti, että miten pitäs reagoida. Selvästi sitä kiinnosti asia ja se seuraili akan ja Retkun mielipidettä asiasta. Retku nukku tapansa mukaan tassut kohti taivasta eikä korvaansa kääntänyt paukuille. Hetken tuumailun jälkeen Hirmukin asettui aloilleen ja nukkui rauhassa. Kympin aikoihin päästin koirat takapihalle pisulle ja eivät olleet paukuista moksiskaan. Käytiin sitten metässä vielä puoli 1 aikaa yöllä ja laskin koirat irti juoksemaan. Paukkuja kuului vielä sieltä täältä kauempaa, eikä ne enää jaksaneet kiinnostaa.

Oikein hyvin siis vaihtui vuosi. Kakara ei paukkuarka ole lainkaa, vaan tolkku ja järkevä pikkukoira. Herkkähän se on toki kaikin puolin, mutta tämmöisiin asioihin se suhtautuu fiksusti ja aikusmaisesti.

Mukavaa alkanutta vuotta 2011 kaikille!