Tiistaina ja torstaina ollaan Retkun kanssa käyty lyhyesti ja tehokkaasti Haukkiksessa treenaamassa omatoimisesti. Verkkalenkki alle, muorit autoon oottamaan, muutaman esteen rakennus Retkun kanssa, alle 10 min. treeni, esteet pois ja loppulenkki laumassa. Hyvin kulkee pieni punainen. Hypyt 65 cm. Ollaan tehty lähdössä pysymistä naksulla, kerrattu kontaktit nopeiksi ja hypelty muutamaa kuviota. Takaakiertoja harjoteltu Anjan oppien mukaisesti.

Kaikki on nyt meidän osalta valmista karsintoja varten. Lauantaina eka rataantutustuminen kympin maissa. Meidän numero 189, luokassa 117 koiraa ja loppupuolella luokkaa startataan. Siinä on siis pitkä odotteluaika rataantutustumisen jälkeen omaan suoritukseen. Outoa tuollainen odotus, kun meillä on normaalisti noin 30 koiraa luokassa. Ja akkahan tunnetusti menis mieluiten ekana radalle. Tarkoitus on tehdä radat meidän omalla osaamistasolla, ei hulluna ahnehtien ja riskillä vaan varmasti ja koiralle hyviä kokemuksia ja onnistumisia hakien. Ajat eivät tule olemaan kärkiluokkaa, mutta ollaan ensikertalaisia molemmat, joten oppia ollaan hakemassa ja haistelemassa tunnelmaa.

Otan läppärin mukaan hotellille, päivitän kuulumisia, jos saan nettiyhteyden toimimaan. Agilityliiton sivulle on tulossa tulosseuranta.

Källi ja Nasta jäävät vanhempien hoitoon pitkäksi viikonlopuksi. Me Retkun kanssa lähtään matkaan huomenna. Nasu on kinkkassut vasenta etujalkaa. Karautti tiistaina lenkillä junanpenkalta täyttä kaasua alas rinteeseen ja kaatui liukkaalla mullikolla. Venähdys on todennäköisesti lavan tietämillä. Liikkuun ja riekkuu normaalisti, mutta ei liiku aivan puhtaasti. Kipulääkettä tuolle ei uskalla antaa, kun ois sitten pakko laittaa remmikävelylle. Kovin se ei voi olla kipee, kun varikset saa kyytiä ja spurttailee edelleen ihan sata lasissa. Joskos nyt malttais viikonlopun vähän rauhallisemmin, kun ei ole Reepu kilpakaverina juoksemassa.