Retkun Krisse-pentu (11½ viikkoa) etsii vielä kotia. Laumaelo ei uudessa kodissa lähtenyt sujumaan odotusten mukaisesti, joten yhteistuumin päätimme, että Krissen on parasta palata ja katsotaan sille rauhassa uusi koti. Pentu on Sarin vanhemmilla Toivakassa, tavattavissa sopimuksen mukaan Jyväskylässä.

Krisse on mustavalkoinen narttu. Silmäpeilattu terveeksi (kuten kaikki pentuesisaruksetkin), geneettisesti CEA terve (isovanhempien tulosten perusteella) ja TNS kantaja (geenitestattu). Krisse on tunnistusmerkitty (siru) ja pentutestattu (Janita Leinonen) 6½ viikon iässä pistein 53 p. (kommetti: itsevarma pentu, hyvä toimintakyky).

Krisse ON itsevarma ja dominoiva pentu. Erittäin paljon taistelutahtoa ja saalisviettiä. Rohkea ja menevä likka. Tarvitsee kodin, jossa johtajuusasiat ovat selvät. Ei koiralaumaan, jossa on muita nuoria ja/tai pehmeitä koiria. Ei ensimmäiseksi koiraksi. Oikealle ihmiselle loistava harrastuskoiran alku, jossa on kaikki palikat kohdallaan.

1318956.jpg
Krisse 4 viikoa (kuva Jaakko Järvinen)

Pentu oli viikolla pari päivää hoidossa lapsiperheessa, jossa myös aikuinen bc-narttu. Neiti sai sieltä kerrassaan ylistävää palautetta, oli pysynyt hyvin kurissa ja järjestyksessä niin koiran kuin tytärenkin komennossa. Tämä ON hieno pentu!

Tiedustelut Krissestä:

Sari Solanti puh. 0400-620 515 (laita mieluiten tekstiviesti ennen)
email: sari(a)pikkupaimenen.com

Miia Mustonen puh. 050-434 2851
email: kalli_nasta(a)hotmail.com

Tiedot pentueesta ja vanhemmista: http://www.geocities.com/miia_pm4/rpennut