Viikonloppuna 29.-30.10 käytiin molempina päivinä Haukkukeitaassa treenaamassa. Pimeä, märkä syksy on muuten kurjaa, mutta ulkokentällä on edelleen loistokelit treenata, kunhan pääsee sinne päivänvalolla. Hirmu teki keppikulmia ja pientä rataa 60 cm hypyillä molempina päivinä. Se on ilmoitettu KASsin kisoihin yhdelle hyppyradalle. Testaaan pikkuneidin kisakunto elämän esimmäisellä virallisella startilla ja samalla myös akan koiven juoksukunto pehmeässä maneesissa. Nyt jätin ohjurit kepeistä rohkeasti kokonaan pois ja hienosti meni! Lauantaina ihan virheettömät kepit noin 10 kertaa.

Sunnuntaina rupes sitten juoksemaan ohi ihan keppejä hipoen ja jos meni, niin meni kakkosväliin. Hirmu kun ei takasin palaamisesta ja korjaamisesta kauheasti tykkään, niin aina piti ottaa vauhdit muiden esteiden kautta ja uudelleen kepeille. Monta kertaa kun meni väärin, niin ärähdin asiasta. Teki samantie ryhtiliikkeen ja meni kahdesti kepit loistavasti ja siitä jättipalkat ja pois radalta. On se saanut kovasti itseluottamusta ja pientä röyhkeyttäkin, tästä akka tykkää!

Mahti teki putken pimeitä kulmia ja pieniä hyppykuvioita 35 cm hypyillä sekä harjoitteli lähdössä pysymistä. Taitava poika, eikä ole enää toispuoleinen vaan kulkee symmetrisesti ohjaukset molemmin puolin. Keppejä aloitettiin sunnuntaina 6 kepin vinokeppikujalla hinhassa. Palkaksi mötkö maahan keppien taakse ja 6 toistoa puolia vaihdellen. Kädet on kovilla, kun vetää niin himona... Puomilla naksun kanssa nameja (kolme namia laskevalla osuudella), sai mennä vapaana. Malttaa hyvin.

Tänään ajettiin Haukkikseen töiden jälkeen ja käytiin tekemässä Hirmun kanssa pelkästää kepit 4 kertaa. Kaikki onnistu 100%, iso palkka ja pois. Hyvillä mielillä kisoihin.