Ihmeellisen hiljainen yö eilisen puuhapäivän jälkeen. Illalla mentiin nukkumaan klo 11 maissa ja yöllä viideltä Retku herätti akan imetykselle ja ulkoilulle. Pennut nukkui pentulassa, eikä papereilla ollut yhtään pissaa! Ne oli koisinut kuusi tuntia ilman väliheräämisiä. Retku imetti ja sitten lauma ulos. Ilo oli katsella ikkunasta, kun 10 koiraa kyykkää suurinpiirtein samalla hetkellä pihassa pissalle :-)

Seittemän jälkeen herättiin sitten oikeasti ja lauhan (-9 astetta) kelin ansiosta pennut kirmas pihassa aamuruuan päälle yli puoli tuntia. Sitten lauma sisälle ja kaikille kolmet tipat silmiin 5 min. välein. Olin saanut silmälausuntopaperit ja tippapullon kotiin valmiiksi, niin ei tarvinnut mennä eläinlääkärille huutavan lauman kanssa odottamaan.

Sitten yksitellen pennut sylissä autoon ja eläinlääkärille. Isot pääsi mukaan kans, sillä Retku äitinä tietenkin halus mukaan ja Nasua en raaskinut yksin jättää kotiin.

Tarkistuksessa ei löytynyt mitään huomautettavaa, paitsi että Huge oli viikossa kasvattanut itselleen muutaman millin ylipurennan. Vielä viime viikonloppuna katsastuksessa kaikilla oli normi pentupurenta. Pallit on kaikilla viidellä pojalla erinomaisen hyvin paikoillansa nivuskanavan päässä ja navat, hännät, sydämet ja silmät on kaikilla priimaluokkaa. Yleistarkistuksen ja silmäpeilauksen lisäksi pennut saivat sirut niskaan ja rekisteröinti lähtee tänään eteenpäin Kennelliittoon. Kädet ristiin, että ehdittäs saada paperit kotiin perjantaihin mennessä.

Ja tässä viralliset nimet (lisäsin ne myös 6 vko kuvien alle)

TYTÖT
- Muttaburra The Girl Is Mine (pv Lucia)
- Muttaburra Pretty Young Thing (pv Linda)
- Muttaburra Smooth Criminal (tri Kiukku)
POJAT
- Muttaburra Black or White (mv Musti)
- Muttaburra This Is It (pv Ensio)
- Muttaburra Keep The Faith (tri Kätsy)
- Muttaburra Break Of Dawn (tri Huge)
- Muttaburra Speed Demon (tri Seikka)

Huomenna matkaamme päiväseltään Palokkaan Saria tapaamaan. Tottuvat pikkuiset autoiluun heti kerralla kunnolla. Nasu menee päivähoitoon Sarmolaan ja Retku lähtee mukaan reissuun.

Ell. Kaisa kurkkas Nasun nenään sen verran, että varasimme ajan tarkempiin tutkimuksiin Minna Liinamaalle perjantaille. Viikonloppuna jo itse taskulampulla katsoen totesin, että vasemmassa sieraimessa keskilinjan lähellä kasvaa ylimääräistä eli Nasulla on tod. näk. kasvain nenäontelossa tai sitten sillä on polyyppi eli nenän hyvänlaatuinen limakalvopullistuma. Perjantaina kuvataan pään alue ja kuvia verrataan kevään kuvauksiin, silloin päästä otettiin kuvat hammasleikkausta varten. Lisäksi pahkurasta otetaan koepala.

Päivän kuvapläjäys:

1264708182_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Pahvilaatikko on saanut vähän hammasta ja majasta on tullut mukava nukkumapaikka. Musti ja Linda.

1264708247_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Seikka ja Ensio leikkimässä.

1264708274_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Keittöissä syömässä.