Aksapäivä taas ja radalla mukavat kiemurat eli 14 esteen hypäri, jossa U-putket mentiin kuuteen kertaan. Pikkukoirat aloitti, joten me otettiin verkkailua toisessa päässä. Kahdella vierekkäisellä hypyllä pientä pyöritystä, A:ta yksittäisenä esteenä sekä kujakeppejä. Hirmu pujotteli hyvin! Haki aloituskulmia ja päämäärätietoisesti jatkoi loppuun asti vauhdilla. Tehtiin noin 10 toistoa ohjauspuolta vaihdellen ja saatiin kuja kiinni asti lopussa. Lisäksi kokeiltiin muutaman kerran vinokeppejä (puolikas pätkä), mutta se meni vielä liian vaikeaksi. Ois pitänyt laittaa koira hihnaan, mutta mukana oli vaan paksu panta ja riekkumisremmi. Joten ensi kerralla kevyt talutin mukaan ja avustan kanssa vinokepeille. Mutta ajatusta on. Jännän matalaksi painuu Hirmu kepeillä, kun niitä tarvii jo ruveta kiertämään. Sellainen paimennyspönötys :)

Ratakuviot meni hyvin! Putkilla kyllä vähän empii ja alussa varsinkin tuli kieltoja, mutta yrittää koko ajan ja työskentelee halukkaasti. Hypyt 45 cm ja niillä Hirmu kyllä loisti. Palautushyppy hyvin, välistäveto ihan super ja kahden vierekkäisen hypyn sai tehdä leikkaamalla ja valssaamalla tuosta vaan. Onnistuneen radan lopuksi tehtiin lyhyt paikkakierros ja tässä putket meni sitten jo ihan ilosesti rallatellen. Voiton puolella ollaan jumituksista.

Retku pääsi vain verkka- ja jähyttelylenkille. Muuten odotteli vuoroaan takki päällä autossa. Montaa kertaa ei enää tälle keväälle hallille päästä, kun reissut painaa päälle. Ensi viikko huilitaan ja sitten kahden viikon päästä taas treenit jatkuu.

Haaveilin jo näytelmäturneesta etelään pääsiäisenä, mutta taitaa olla rahojen tuhlausta. Hirmu on nyt vasta pudottanut turkkinsa juoksun jälkeen ja on ihan kalju. Ja kun on hujoppi ja silakka, niin eihän se ihan näyttelykoiralta just nyt näytä. On vähän kuin Nasu-muori junnuna, kauniit ääriviivat, mutta täytteet puuttuu...