Puuhakas viikonloppu pentujen kanssa takana. Lauantaina pakattiin koko lauma autoon ja huristeltiin mökille komean kesäpäivän viettoon. Oli tosi kuuma päivä, joten pentujen aitaus laitettiin varjoon. Mutta enimmäkseen kaksikko sai laukkoa pitkin pihoja vapaana ja paikkaan tutustellen. Piti vaan kokoajan vahtia, että eivät livahda rakennusten alla kivijalkaan tai joen suuntaan. Tilaa oli kuitenkin paljon, mutta hyvin pysyivät ihmisten ja muiden koirien lähellä.

Sunnuntaina ajeltiin sitten aamulla heti Vänttilään posekuvauksiin. Siellä valloitettiin tupa ryminällä ja murinalla, kylläpä ne oli ehtiviä. Mega varsinkin. Kuvat saatiin otettua Ministä vähän helpommin, Mega vaati kunnon pitelyn ja ryökäle murisikin akalle pöydällä, kun olisi halunnut mielummin laukkoa lattialla vapaana. On se tulta ja tappuraa! Päiväksi mentiin kotiin lepäämään ja kylmä sadepäivä vietettiin enimmäkseen sisätiloissa. Ulkona käytiin vain tarpeiden teolla, päivä pisusaldo sisällä kaksi.

Illalla taas väki autoon ja ajettiin vanhempieni luo Kastelliin pentutestiä varten. Yksi kamari pidettiin testipaikkana ja suljettuna pennuilta, muuten saivat vallottaa koko asunnon. Ja on ne kyllä veikeitä ja reippaita kavereita. Heti sai pöytäliinan nostaa keittiöstä turvaa ja parvekkeen lakaisuharja sai käsittelyn pikkuhampaista. Illalla olikin rauhallista väkeä lätkäpelin kotikatsomossa puuhakkaan viikonlopun jäljiltä.

Autossa pennut matkustavat kevythäkissä takapenkillä ja rauhottuvat kyllä hyvin matkaksi.