savu38vrk2.jpg
Muttaburra All In "Savu" 38 vrk eli 5 viikkoa ja 3 päivää.

Norikon kotiasiat on päätetty ja tämä topakka neiti matkaa emänsä kaveriksi Raisioon Hanna Kaisan perheeseen. Koska Noki ja Noriko ovat niminä turhan samankuuloisia, on pentu ristitty Savuksi. Ja koska vieroitusta emästä ei tarvitse tehdä, matkaa parivaljakko omaan kotiin jo ensi viikolla, muutama päivä ennen 7 viikon ikää.

Savu kävi tänään Oulun Eläinsairaala Evidensiassa pentutarkastuksessa ja silmäpeilauksessa. Kaikki on kunnossa, mitään huomauttamista pennun voinnissa ei ollut ja samalla neiti sai myös sirun niskaansa ja rekisteröinti lähtee Kennelliittoon. Savu luovutti myös verinäytteen Hannes Lohen Koirien geenitutkimukseen.

Neiti on kyllä semmoinen villikko, että tämä viimeinen viikko on ollut kyllä oivaa kasvattajan vieroitusta kakarasta. Kaikkea pitää maistaa, välillä pentu on irroitettu roikkumasta hampaillaan suihkuverhosta tai päiväpeiton kulmasta ja isoja koiria hän kiusaa kyllä erittäin onnistuneesti. Ehtivä tyyppi ja todellakin "keittiössä kasvanut". Pentu on osallistunut pyykin pesuu, imurointiin ja tiskikoneen täyttöön hyvin ahkerasti.