Jotenkin tämä "viimeinen" viikko ennen kisoja on mennyt silleen naureskellen. Me ollaan tehty Retkun kanssa hauskoja treenipätkiä ja jos näillä ei tulosta synny, niin sitten me nauretaan kokeessa vielä vähän lisää ja pidetään mukavaa. Jotenkin sellainen pilikuntarkka nipottaminen (jota toko vissiin on?) ei sovi meidän hömppäkuvioihin. Viimeeksi oon ollut tokokisoissa noin kuusi vuotta sitten Källin kanssa... Jos joku liike nollaantuu lisäkäskyihin tai koira tekee jotain ennalta arvaamatonta, niin voi voi. Ei meitä haittaa.

Jotain ylläripylläreitä on tullut jo treeneissä, saas nähä mitä pieni punainen kisassa keksii. Alkuviikossa sillä kasvo juuret perässä. Ei tullut luoksetulossa ekalla käskyllä kolmeen päivään. Istua törötti vaan paikoillaan ja käänsi korvat kutsun kuullessaan. Juu, siis tämä raketti, joka ei taho pysyä perä kentässä agistartissa... Äänenpainot on tärkeät, toivottavasti ne toimii kokeessa. Maahan pitää olla lyhyt ja painokas, odota (seiso) kevyt ja hiljainen, luoksetulotänne nopea ja mukaansa tempaava. Hankalaa =) Ja jotenkin hakusessa on se vire ja vietti, millä tasolla kehään uskaltaa mennä. Ollaan treenattu tosi matalilla kierroksilla, sillä treenin edetessä kiekat kasvaa. Ja hallilla koitettiin agitreenien jälkeen aika korkeassa vireessä ja silloin kyllä tulee sanomista (kiljuu...). Perusasennoissa ja käännöksissä tuppaa ääntämään. Ja hypyssä etenkin. Jos sen vie ihan viilipyttynä rauhoitellen kehään, niin ei se sitten niin komelta näytä, kuin supernopea kumipallo virepomppu?

Hyppy on kerrassaan hauska. Vaihdoin hyppy käskyn tylsään ja matalaan aita-käskyyn. Hallilla kun harjoittelin, niin ihan sama, mitä perusasennossa esteen takana sanoo. Sinne irtoo ja isolla loikalla. Paitsi että lähti myös akan sanoessa "valmis". Heh, heh. Varma tapa saada nolla :) Kotona ollaan treenattu hyppyä eteisessä. Saunan alimman portaan kun kääntää kyljelleen, niin siitä tulee sopivan kokoinen tokohyppy. Ja jalat toimii sopivasti ohjaimina mennä suoraan.

No hyvinsa kullakin, meillä ainakin on ollut ihan mukavaa. Huomenna testataan kisakunto kokeessa.