Kaikki Retku x Laku pentuset ovat löytäneet kodit!

Torstaina kauheassa myrskyssä oli Nopsa-pojan aika matkustaa omaan kotiinsa Kälviälle. Nopsa jatkaa eloansa Nopsana Sirpan perheen ilona. Tulevaisuudessa Nopsa tullaan varmaankin näkemään ainakin toko ja PK-jälki rintamalla.

Perjantaina lauma matkusti Sarin luo Palokaan, jossa laumaa olivat vastassa sekä Sintun että Rötkön tulevat perheet. Sinttu matkasi Uudenkaupungin suuntaan Kalantiin Anne-Marin perheeseen ja tottelee jatkossa nimeä Focus. Tulevaisuudessa tähän siniseen salamaan saattaa törmätä tokon, agilityn ja/tai näyttelyiden parissa.

Rötkön elämä jatkuu Laku-iskän tossun alla Hämeenlinnassa. Lauman johdossa tottakai Saija ja lajeina varmasti isän tapaan PK-jälki, toko ja näyttelyt. Ja mikäpä muu olisikaan Lakun pojalle sopiva nimi kuin Toffe?

Illalla oli laumasta jäljellä enää 5 pentusta ja Retkun ilmeestä huomasi, että kehdonryöstäjät oli havaittu. Vielä yöllä äippä imetti pentujansa huolella ja hartaasti, mutta lauantaina maitokauppa oli jo kiinni.

Lauantaina oli Tupla-pojan aika matkata kohti uusia seikkailuja. Marikan perheessä Valkeakoskella pojan pitää kiireisenä vanhemmat koirakaverit sekä suomenhevoset. Ja lääniä riittää vahdittavana. Jatkossa Retkun poika kantaa Jurri-nimeä ja ainakin toko tulee olemaan harrastuksena.

Päivällä ajoimme neljän pennun kanssa Toivakkaan, jossa pitkän ulkoilun ja ruokatauon jälkeen Ouluun matkasi enää pikku-Airi. Krisse, Rellu ja Muusa jäivät Tertun hoitoon.

Airi asettui Oulussa koko asuntoon, sillä pentula oli meidän matkan aikana purettu. Kiitos äiti, iskä ja Mari. Olipa ihanaa tulla puhtaaseen kotiin, jossa huonekalut olivat taas omilla paikoillaan ja matot lattioilla. Sisaruksiaan ei pentunen kaivannut, seuraksi riittivät aikuiset koirat vallan mainiosti.

Sunnuntaina Airin perhe tuli hakemaan pikkuneidin Kuusamoon ja Caritan perheessä seurana on vanhempi bc-narttu. Ja tämä pieni sininen tuntee jatkossa nimen Helmi. Ja harrastuksista kiinnostavat ainakin toko ja PK-lajit.

Toivakasta sunnuntaina maailmalle suuntasi myös Krisse-tyttö. Suvin perheessä Kouvolassa on ennestään kaksi suomenlapinkoiraa ja päälaji on agility.

Muusa ja Rellu viipyvät viikon vielä Toivakassa ja ensi viikonvaihteessa nämä 8½ viikkoiset viikarit matkaavat sitten omiin koteihinsa Tampereelle ja Vihtiin.

Uusista kodeista on kuulunut vain hyvää. Kaikki pentuset ovat olleet reippaita ja rohkeita menijöitä. Uuteen laumaan ja kotiin on tutustuttu, ruoka on maistunut ja tarpeet on tehty pääsääntöisesti ulos. Virtaa näissä kuulemma piisaa ihan ihmeteltäväksi asti.... Sitä saa mitä tilaa :-)

Onnea matkaan ja pidetään yhteyttä!