Mahtin kanssa kisattiin parin agilitystartin verran Activen kisoissa Martinniemessä. Tuomarina oli Sari Mikkilä ja tykkäsin radoista kovasti. Lujaa mentiin ja estekulmat olivat vaikeita, mutta radat oli loogisia ja virtaavia, kivoja koiralle!

mikkilaA-normal.jpg
A-rata maksi-3 tuomari Sari Mikkilä

Eka rata meni meillä hyvin ja Mahti oli superkiltti ja kuuliaisesti odotti hidasta ohjaajaa, jonka ohjaukset ja käskyt olivat auttamatta monesti myöhässä :( No, kaikki nollat lasketaan. Puhdas se oli. Vaikka puomikin oli tosi räkänen. Ihan oma moka, mitä sitä rynnistää koirastaan ohi seuraavaa hyppyä himoiten ja unohtaa käskyttää... Tulos 0 vp. aika -2,78 (etenemä 3,83 m/s) ja sija 11/38.

http://youtu.be/-GyllYcWpxk

mikkilaB-normal.jpg
B-rata maksi-3 tuomari Sari Mikkilä

Toinen rata oli meille vaikeampi ja homma kosahti jo kepeillä, jossa ite olin turhan innokkaasti tekemässä käännöstä 6-putkelle ja Mahti jätti viimeisen keppivälin tekemättä. Korjaamisessa olin sitten huolimaton ja päästin koiran pujottelemaan väärään suuntaan -> hyl. Huonosta ohjauksesta johtuen myös 14-hyppy jäi tekemättä ja vielä viimeisestä putkesta Mahti palasi pois. Se vaan on muistettava saatella U-putkiin tarkasti ja loppuun asti. Isona koirana se ei koskaan ole ollut putkihullu, vaan tykkää vähän huonoa, kun joutuu painumaan alas putkiin.

http://youtu.be/2txQCc2anT0

Mukava kisapäivä ja jo puolilta päivin olimme matkalla kotiin. Keli oli pakkasella ja maassa oli eilen satanut sentin lumikerros, joten mukava oli lenkittää koirat starttien välissä Martsan metsissä.