Torstai ja 24. juoksupäivä. Nuoripari nukkui rauhallisesti koko yön, mutta heti aamulenkin ja ruuan jälkeen alkoi kuhertelu. Voltti oli ihan himona Retkun perään ja astumisia tuli useampi, mutta ei vieläkään napakymppiä eli eivät jääneet nalkkiin.

Päivälepo ja lenkin jälkeen vähän uusia yrityksiä. Ilmeisesti uroksen nenä on niin tarkka, että tänään oli tosi hyvä päivä? Töiden jälkeen lähettiin Retkun kanssa eläinlääkäriin Pyry-herra avuksi. Pyrylle virallinen silmäpeilaus (kaikki ok) ja miltei 12v. herralta otettiin myös spermanäyte. Ja vaikka lähtiessä Retku vielä Voltin kanssa höpösteli, niin Pyrylle tuli tiukasti murinaa eikä häntä kääntynyt sivulle lainkaan. Uskollinen nainen tämä meidän Retku, se suuri rakkaus odotti kotona.

Ja illan kruunasi sitten onnistunut astutus Voltilla ja pariskunta oli nalkissa yli 20 min. Vitsi miten hienoa, että pitkä treffailu sai tämmöisen onnistuneen päätöksen! Retku <3 Voltti

Ja Willa x Pyry pentusuunnitelmia varten on nyt kaikki tarvittava tutkimukset valmiina. Toivotaan vaan, että Willa ei aloita juoksua tähän samaan saumaan, vaan malttaa odottaa sinne joulukuulle.