Torstaina taas vuorossa Mikon treenit. Meillä meni hyvin kaksijakoisesti. Tehtiin täyspitkä rata kahdessa pätkässä ja sitten kokonaan. Retku meni todella hyvin molemmat pätkät, mutta sitten täydellä radalla yhteys koiraan oli ihan kadoksissa.

Alussa välistä veto ja hypyn eteen valssilla, haki hienosti A:n, vaikka alla oli U-putki. Kesti tosi hyvin sivuttaisen etäisyyden. Ja päädyn hyppy-ympyrässä irtos erinomaisesti. Puomilta okserille ilman ongelmia ja sitten U-putken kauempaan päähän. Kesti hyvin vedätyksen ja akka pääsi tekemään esteille vekkiä väliin, että sain A:n alla olevan putken vaikeampaan päähän. Siitä sitten sylikäännöksellä pujotteluun. Tässä piti malttaa. Yhtään ei saanut lähtä liikkeelle, ennenkuin koira oli ekassa välissä. Muuten ahnehti ja lähti liikkeen matkaan ja aloitti 3-4 väliin. Kääntö pituudelle, jossa kärsi vedättää, 3-sarja suoralla ja tahmea ylöshyppy pöydälle. Pöytä ei tosiaankaan ole meidän koirien lempi este, kun niitä on niin kovin usein "säilytetty" treeneissä pöydällä... Sinne kun on helppo jättää vapaana ilman jatkuvaa vahtimista.

Täydellä radalla ei lähtenyt kiertämään takaa välistä vedosta, haki kaikki väärät U-putken päät ja kurvas pituudella välistä sivuun ja sarjalle. Huoh. Vaihtukohan mulla koira tässä välissä?