Ja meillä täällä innokas kasvattaja odottaa 1v. rajapyykkiä ja Retku x Voltti pentujen kuvaustuloksia :) Eli nuoriso täyttää ensi viikon maantaina vuoden ja ennen joulua virallisiin tutkimuksiin on menossa puolet pentueesta. Siinäpä riittää sitten jännättävää. Ja varmaan menee Kennelliitton lausunnot ensi vuoden puolelle, joten jänniä aikoja eletään.

Tulevan viikonlopun Messarissa kehässä ovat Hirmun ja Retkun lisäksi veljekset Syyti ja Nappi (Willa x Pixi) sekä sunnuntaina myös Musti (Retku x Voltti). Optimistina ilmoitin sunnuntaille myös kasvattajaryhmän, mutta taitaa pinkit ja punaiset nauhat olla tiukassa silloin... Toivotaan, toivotaan. Ja etenkin toivotaan sitä, että junnut saavat mukavan kokemuksen reissusta. Onneksi Helsinkiin on luvattu pakkasta ja luntakin on riittämiin. Ei tarvitse stressata pesuasioista, kun pysyvät koirat puhtaina. Harvinainen joulukuun tilanne pääkaupunkiseudulle.

Meillä Oulussa on myös täys talvi ja metsässä on ihana liikkua, kun luonto on laittanut valot päälle. Työreissuja ja kiireitä on ollut yllin kyllin, mutta tuolla luontotemppelissä ne ajatukset aina nollaantuu ja mieli rauhoittuu.

1291828300_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
"Meidän" metsässä 6.12.2010

Tämä aika vuodesta on akalla aina pentukuumetta. Meillä kun on yleensä aina talvipennut ja monta joulua on mennyt odotuksessa ja/tai pentulaatikkoa vahtien. Nytkin on jo suunnitelmia ensi vuodelle. Retkulle on alustavasti sulhoa kyselty ja käydään kevään aikana herraa vielä livenä tapaamassa. Ja katsellaan Retkulle silmäpeilaus ja junnuosaston terveystulokset. Jos kaikki menee hyvin, niin astutus syksyn juoksusta 2011 ja ensi jouluna meillä sitten on taas pentujoulu.

Akkahan rakastaa sukutauluja ja taustojen tonkimista. Rotu jaksaa kiinnostaa ja sukutaulujen syövereihin on ihana uppoutua. Hirmu ja Iinakin on jo jalostettu moneen kertaa ja sukutauluja on piirrelty monen monta. Parempi olla ajoissa...

Jyväskylän näyttelyreissun juttuun on lisätty uusia kuvia. Kiitos Jukka!