Tiistaina kun tulin työreissulta, oli talo vallattu pentujen toimesta. Nehän on juosseet päivittäin lukuisia kertoja koko asunnossa, mutta välillä on rauhoituttu pentulan puolelle. Äiti ei ollut jaksanut kuunnella serenaadeja aidan takana, joten pennut olivat olleet koko talossa vapaana koko päivät.

1265284886_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Tullikoira-Kiukku tutkii akan matkatavaroita

Keskiviikkona Kiukku sitten kiipes hiio-hoi pentulan aidan yli. Tallilta tultaessa pentu nukkui eteisessä reporankana. Näppärästi esitteli taitonsa akalle, kun joutui takas pentulan puolelle. No yön pysyi kuitenkin aidan takana, mutta päivät pennut puuhastelevat vapaana koko asunnossa. Ne osallistuu tiskikoneen täyttöön, roskien tyhjentämiseen ja pyykkien ripustukseen. Aina on joku kannoilla tai housunlahkeessa roikkumassa. Ja uni tulee ehdottoman parhaiten isojen koirien pedissä.

1265285095_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Veljekset Kätsy ja Musti

Kätsyn tuleva koirakaveri kävi emäntänsä kanssa poikaa tervehtimässä ja tehtiin "remmilenkki" talon ympäri. Reipas poika! Ja erittäin hyvin puhui koiraa tiukan snautserin kanssa. Kyllä näistä vielä kaverit tulee.

Retku on tämän viikon syönyt normaalimäärät ylläpitomuonaa eli Purina ProPlan lammasriisiä menee vajaat 2 dl aamuin illoin. Maitokauppa on auki enää 1-2 krt/päivä ja ei sieltä kauheasti enää mitään tule. Lähinnä sellaista hupia pennuille. Kovasti Retku jaksaa vielä leikkiä ja seurustella pentujen kanssa. Ja ulkona Nastakin intoutuu leikkimään pentujen kanssa, sisällä se lähinnä kulkee alta pois ja nukkuu nojatuolissa turvassa.

Tässä Retkun iltaleikit Mustin ja Hirmun kanssa KLIK.

Kätsy matkaa omaan kotiinsa perjantaina ja sekä Mustista että Kiukusta on nyt molemmista mukavat kotiehdokkaat olemassa. Joten tavataan nämä nyt livenä ensin ihan rauhassa ja katsotaan sitten uudelleen, että onko meillä vielä pentuja vapaana vai ei.