Kasvatit ja meidän tyttöjen jälkikasvu on tahkonnut tuloksia laajalla rintamalla. Blogi päivitetty tulosten osalta nyt ajan tasalle.

Meidän syksy etenee nyt hiljaiselolla ja akan sairaslomalla. Sääriluu murtui vasemmasta polvesta 4.8 ja 10.8 todettiin murtuneen jalan pohkeessa laaja-alainen laskimotukos. Kepeillä könkkäsyä 6 viikkoa ja nyt ensialkuun ihan vuodelevossa liuotushoidossa. Eli jos olet laittanut sähköpostia, etkä ole saanut siihen vastausta, niin malttia. Offiisi on nyt petin pohjalla vaakatasossa läppäri sylissä... Onneksi terapiakoiria on riittämiin.

Lauantaina matkataan Kokkolaan näyttelyyn apujoukkojen voimin ja PiirM-kisoihin Retku starttaa Nooran kanssa. Retkun edellisestä juoksusta on nyt reilut 7 kk, joten juoksuakin odotellaan tässä alkavaksi elo-syyskuussa. Ja treffit Hiron kanssa sovittu Lappeenrantaan.

Koiratuttuja otetaan ilolla vastaan kotona, täällä joutuu varmasti hommiin (mm. koirien ulkoilutus ja pienet kotiavut ja kauppa-asiat). Tulee mökkihöperöksi täällä neljän seinän sisällä pian.