Tänään keli onneksi suosi 1-2 luokkalaisia OKK:n iltakisassa. Tuomarina jatkoi Mika Moilanen. Ilmoitin Hirmun kokeeksi kahteen starttiin, se ei ole pariin vuoteen mennyt kuin yhden startin päivässä ja kun sillä on jo kaksi nollaa 2-luokan hyppyradoilta, niin periaatteessa se ei "tarvii" niitä ratoja minnekkään.

Agirata mentiin ensin ja siihen saatiin hyvä startti ja mainio alku. Keinua on treenattu, se oli nyt nopea ja loppuun asti. Keinulta mentiin 90 asteen avokulmasta kepeille, jonne Hirmu teki hienon aloituksen, mutta ei vauhdin takia sitten enää taipunut kakkosväliin. Tähän nopea korjaus alusta. A:lla palattiin sitten menneisyyteen eli kielto ja kontaktivirhe molempiin suuntiin (A mentiin kahdesti). Älykäs koira ketjuttaa: en kiipeä A:lle, niin ei tarvitse pysähtyä kontaktille... Tässä näkyi jopa uhmakas asenne Hirmulla, se vaan törkeästi tulei alastulot isolla loikalla, mistään hidasteluista välittämättä. Tulos 25 vp. ja aikaa reilusti.

DSC07480.jpg
Hirmu kepeillä, kuva (c) Sari Eskelinen

Hypäri meni todella hyvin ja rytmillä, mutta kepeillä blondi jäi sitten haahuilemaan. Nyt se ei enää rauhoittele ja jää heiluttamaan häntää akalle kesken kaiken, se käänsi perän akalle ja jäi kattelemaan maisemia... Huoh. Tämän se teki kaksi kertaa samassa kohdassa ja sitten taas jatketiin rata sujuvasti loppuun, ilman muita virheitä. Tulos 5vp. ja yliaikaa.