Toukokuun tehotreenit jäivät meiltä juoksun takia välistä, joten ehditään nyt vain kaksi kertaa mukaan Mikon treeneihin Martinniemeen. Tosi tehokasta, kun on rata valmiina ja 4 koiraa tunnilla. Tehtiin tänään kaksi täysmittaista rataa ja Retku kulki kyllä hienosti. Akalla on vähän petrattavaa ;-)

Ekalla radalla kakkonen takaakiertona ja olipa se vaikeaa. Ensin jäin kakkosen viereen seisomaan ja yritin tuoda koiran kädellä esteestä ympäri. Mutta kun Eepu tahtoo hypätä! Moneen kertaan se oli jo tulossa esteen ohi, mutta pieni liike sai sen sitten kuitenkin hyppäämään esteen väärästä suunnasta. Rukkasta peliin ja parit palkat käteen tulosta. Ja johan rupes toimimaan. Sitten koitettiin sama vielä taakse lähettämällä ja eteen valssaamaalla. Tiukasti kun käskyttää, niin meneepä se näinkin. Putkeen irtoamiset tällä radalla erinomaisia, sai jäädä hyppyjen taakse lähettämään. Ja pujottelun haki hienosti terävästä tulokulmasta oikealta.

Toinen rata sujui meillä alkumatkan erinomaisesti. Hyppyjen välistä vetoa minä ennakoin niin hyvin, että koira meinas jäädä lapasiin jo ennen hyppyä. Olipahan se herkästi kuulolla! Puomilta jatkettiin suoraan putkeen, jonka jälkeen hyppy sivulle vasemmalle ja palautus putken jatkona olleille kepeille. Ja meidän raketti ampas noin 5 kertaa putkesta suoraan 10 metrin päässä oleville kepeille... Sitten kun vihdoin sain sen kääntymään hypylle, niin akka yritti jatkaa vasemman kautta kepeille ja koira ois mennyt oikealle... Miten niin himopujottelija?!? Kyllä me tästäkin sitten selvittiin, mutta kylläpä teetti töitä.