Retkulla alkoi juoksu. Väli astutusjuoksusta oli 7½ kuukautta. Kyllä Kamin nenä tämän tiesi jo viikonloppuna, tarkka poika. Nyt on vedetty raksit päälle kalenterissa OKK:n ja Keminmaan agikisoille ja tämän myötä myös SM-kisoille. Sinne on viimeinen ilmo 2.6. eli emme pääse enää yhteenkään kisaan ennen tuota. Emme mahtuneet myöskään OKK:n joukkueeseen, joten emme lähde Varkauteen lainkaan.

Harmittaa, vaikka tiesihän tuon pentuprojektiin ryhtyessään, että ½ vuotta taukoa talvella ei tiedä hyvää SM-haaveille. Ensi vuonna sitten, täydellä höyryllä koko kausi. Ja onhan meillä vielä mahdollisuudet saada MM-karsintatulokset kasaan 14.7. asti.

SM nollat 2008
1. Hyppy 23.6.07 Rokua
2. Agi 4.8.07 Pihtipudas
3. Agi 1.9.07 Oulu (voitto)
4. Agi 21.3.08 Rovaniemi (voitto)
5. Agi 30.3.08 Oulu (voitto)
6. Hyppy 3.5.08 Oulu (voitto)
7. Agi 4.5.08
Tupla puuttuu, emme pääse osallistumaan SM-kisoihin.

Ensi viikolla tyttöjen piti mennä Sarmolaan hoitoon mun työmatkan ajaksi ja sitä seuraavalla viikolla piti Pyryn puolestaan tulla meille hoitoon viikoksi, mutta täytynee tuokin järjestellä uusiksi. On liian herkkupäivät pojalle olla täällä just 2. juoksuviikolla.

Mikon agikurssista jää puolet käymättä ja ulkokauden avaus Haukkiksessa siirtyy kesäkuulle. Muuten ajankäytön kannalta tämä tuli hyvään aikaan, sillä mulla on 2.6. asti kestävä suokkiprojekti Äimärautiolla eli sh-ori Antti 2v. oppikoulussa. Jääpähän aikaa olla kaikki illat tallilla.