Helluasiat syksylle 2011 on sovittu Retkulle nyt hyvissä ajoin. Tulevan pentueen isäksi on suunniteltu Borderiinan Fonzie "Hiro" (Eanakin Of Quellyane's Pride - Borderiinan Cas-Sandra) Lappeenrannasta. Hiron ensimmäinen pentue on syntymässä nyt alkuvuodesta ja käyn ne katsomassa ja tapaamassa Hiron livenä ja jos mitään yllätyksiä ei matkalle tule, niin Retku astutetaan Hirolla syyskuun juoksuun.

1293999745_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Hiro on kohta 3-vuotias keskikokoinen mustavalkoinen uros, jonka päälaji Pasi-isännän kanssa on agility. Hiro nousi 3-luokkaan syksyllä ja sai heti seuraavasta kisasta 3-luokasta ensimmäisen agi-SERTin. Emman kanssa Hiro kisaa tokossa, kilpailuoikeus avoimeen ja näyttelyssä se on käynyt SERTin ja CACIBin verran.

Yhdistelmä KoiraNetissä.

Hiron AgiRanking.

Odotamme saavamme yhdistelmästä monipuolisia harrastuskoiria, joilla on hyvä terveys ja rodunomainen ulkomuoto. Retku ja Hiro on tavattavissa kevään ja kesän kuluessa sopimuksen mukaan kotona ja kisoissa. Alustavat pentutiedustelut tervetulleita, pentujen luovutus on noin tammi-helmikuussa 2012. Yhdistelmästä ei synny punaisia pentuja.

Pentutiedustelut sähköpostilla   miia(a)muttaburra.info