Pentue syntyi 63 vrk ensimmäisestä astutuksesta.

Klo 14.15 ensimmäiset ponnistukset
14.25 ponnistuksia sarjana, petaa
14.45 tiheitä ponnistuksia sarjana
14.55 vedet meni
15.05 ensimmäinen pentu syntyi, mv uros 440 g, leveä rantu läpi pään, kokokaulus, muutaman valkoisen karvan merkki selässä. Työnimi Mahku
15.25 toinen pentu syntyi, mv uros 395 g, läsi päässä, ohut rantu läsistä läpi niskaan, iso selkätäplä. Työnimi Tempo (tosi ärhäkkä ja aktiivinen kaveri)
15.35 kolmas pentu syntyi, pv uros 389 g, läsi päässä, täyskaulus. Työnimi Redi
16.05 neljäs pentu syntyi, mv narttu 337 g, kapea piirto päässä, ohut täyskaulus. Työnimi Noki
16.45 käytiin ulkona pisulla
17.00 tiheitä ponnistuksia sarjana noin 10 min ajan
17.15 viides pentu syntyi, mv narttu 337 g, läsi päässä, puolikaulus poikki vasemmalta. Työnimi Rehti
17.35 kuudes pentu syntyi, mv uros 379 g, läsi päässä, z-mallinen kaulus, rinnassa iso musta täplä. Työnimi Reipas

Neljännen pennun jälkeen akalla meinas usko loppua, kun tuli pidempi tauko ja sitten kauheasti supistuksia ja ponnistuksia, mutta pentua ei kuulunut. Sitten vihdoin tuli edellisen tytön jälkeiset ja perään viides pentu. Kuudes kaveri tulikin sitten muutamalla ponnistuksella. Ilmeisesti nämä viimeiset ovat kohdussa sen verran kaukana, että ponnistuksia tarvii monta ja pitkän sarjan, että kulkeutuvat ulos. Kaikki jälkeiset tulivat synnytyksessä.

Retku hoitaa pentuja antaumuksella ja varmoin ottein. Maito heruu hyvin ja kaikki pennut saivat ternimaitoa heti syntymän jälkeen. Kaikilla on vahva imu ja ne löytävät nisälle omatoimisesti.

Tässä vaiheessa molemmat tytöt on alustavasti luvattu kokeneisiin bc-koteihin (sijoitukseen), joten narttupentuja odottaville joudumme tuottamaan pettymyksen. Tyttöjä ei nyt riitä muille. Toivon nyt, että te jotka olette aiemmin minuun olleet yhteydessä, laitatte minulle viestiä ja ajantasaisen tiedon, vieläkö olette halukkaita odottamaan urospentua tästä yhdistelmästä. Sen jälkeen tiedämme, onko meillä pojista joku vielä ilman kotia.