Talvikauden viimeiset hallikisat meille. Mahti kirmasi kaksi agirataa OKK:n kisoissa, tuomarina uusi tuttavuus Markku Kaukinen. Oikein mukavat radat, ei mitään pahoja kikkailuja, mutta ansaesteitä oli ja okseri oli maksimimitoissa molemmilla radoilla.

Ekalla radalla kuski sössi jo neloshypyllä. Taas semmoinen keskivertoa reilumpi vekki ennen ponnistuspaikkaa ja kappas vaan, koira kiersi hypyn taakse. Ihan kuin oltais sössitty samaan tapaan joskus aiemminkin... Mahe tahtoo kulkea sivusuunnassa sen verran etäällä, että jos sen reitille menee seisomaan, niin ohihan se menee, kun ei hyppäämäänkään mahdu. Puomilla tuli sitten vuosisadan kontaktiloikka. Ollaan treeneissä tarkoituksella hetsattu alastuloa lelulla nopeammaksi ja nopee se olikin juu, mutta loikka oli kyllä törkeä. Ihan ei vielä toiminut kisoissa, kuten pitäisi. Okserilta vielä rima alas, mutta kuitenkin suht siivo rata virheistä huolimatta ja maaliin 15 vp:llä. Ja kiellosta huolimatta reilusti alle IA:n.

Toinen rata oli kiva kans, me vaan onnistuttiin tekemään kaikki virheet jo viiden esimmäisen esteen kohdalla ja loppurata sitten puhtaasti. Eli kakkosena ollut okseri alas ja vitosputkeen (pimeä kulma) kielto. Lisäksi kutoshypyn jälkeen Mahe kävi ihan kyljellään kaarteessa, kun ampui putkesta niin lujaa ulos ja ohjasin edeltä, niin koiralle tuli kiire. Ei se tuo hiekkatekonurmi pidä noin ison koiran alla tiukoissa käännöksissä :( Hyvällä rytmillä kuitenkin rata loppuu ja puomikin puhtaasti, vaikkakin hitaasti. Tulos 10 vp.

Mukava Mahen kanssa on kyllä kisata. Se on reilu kaveri ja tekee mitä pyydetään. Tälläkin tätiohjauksella se kulkee ihan kivasti. SM-tavotteita meillä ei ole, kisataan omalla tasollamme menosta nauttien.