Sunnuntaina Hirmu nuoli kovasti itseään. Sinäänsä ihan normaalia, kun on juoksu päällä. Mutta jotenkin se oli ylenmääräisen kiinnostunut takapäästään. Maantaina alkoi sitten tiheä pissaaminen heti aamusta. Pikkulenkillä tiristeli lähes kymmenen kertaa. Iltapäivällä pisut tuli jo sisälle ja pikkuneiti oli kovin levoton. Arvasin, että sillä on pisutulehdus. Ei mene merkkailun piikkin tämmöinen pissailu.

Onneksi tiukan puhelinrumban jälkeen sain Hirmulle ajan Akuuttiin. Ell. otti meidät päivän päätteeksi ylimääräisenä potilaana. Ei tämmösen vaivan kanssa ois voinut keskiviikolle asti odottaa (silloin seuraava vapaa aika). Eläinlääkärillä Hirmu pissas verisen lammikon odotusaulaan ja pissanäyte vilisi valkosoluja ja verta. Kuumetta ei onneksi ollut, mutta koska oireet oli rajut ja etenivät nopeasti, saatiin eka antibiootti heti niskaan eläinlääkärillä. Ja kotiin 15 päivän antibioottikuuri. Tosi reippaasti Hirmu käyttäytyi, puntarinlukemat 17,8 kg ja inahdustakaan ei päästänyt lääkkeen pistossa.

Illalla oireet jo helpottivat ja jätin juoksupöksyt kotona pois, etteivät turhaan haudo. Hirmu kyllä vuotaa sen verran reippaasti, että housut sais olla. Juoksu on nyt puolessa välissä. Jos paraneminen jatkuu ja kontrollinäyte on puhdas, pääsee Hirmu Jyväskylän näyttelyyn. Dopingkarenssi on antibiootilla vain 7 vrk, joten sen suhteen ei estettä osallistumiselle.