Mahtin kanssa kisattiin kahden startin verran oman seuran kisoissa. Agiradalla tuomari oli Eija Berglund, hypärillä Tomas Berglund. Videoita näistä radoista ei ole, sillä kamera jäi kotiin.

Agirata oli vaikea ja ansaesteitä oli paljon. Me onnistuttiin Mahtin kanssa niissä vaikeissa paikoissa hyvin. Sain tehtyä kaksi pakkovalssia ja onnistuneen persjätön muurin taakse. Ainut virhe radalla oli renkaan räjäytys - taas. Ja nyt jopa ohjasin ja käskytin koiraa siihen keskittymään, kun renkalle tultiin lujaa putkesta ja ehdin itse edelle. Ei auttanut lisäkäskyt, rengas oli atomeina ihan kunnon kosketuksesta ja muu rata nollille. Pah. Puomi ja keinu oli hitaita, mutta kontaktit nyt aiempaa varmempia, ei niin räkäisiä ja vauhdikkaita poislähtöjä, kuin aiemmin.

Hypäri oli tosi suoralinjainen, mutta taas ansaesteillä varustettu. Me päästiin puhtaasti 9 esteelle asti ja taas kompastuskiveksi kävi pujottelu oikealta puolen vietynä. Siihen tuli 10 kepin tietämillä hidastelua ja virhe. Korjauksen sössin ite ja sitten parin pelasteluhypyn jälkeen Mahe sujahti huonon ohjauksen johdosta U-putken väärään päähän. Varmuuden vuoksi tehtiin vielä tuplahylky loppukiemurasta, kun Mahe luki loppusuoraksi ihan omat, hyvin suoraviivaiset kuviot :D Mukava, että ukossa on vauhtia ja menohaluja!

Tämän vuoden kisat on nyt kisattu ja seuraavat kisat on vasta ensi vuoden puolella.