Uusi vuosi koiraharrastuksineen polkaistiin käyntiin Kempeleessä mätsärissä. Pakkasta oli vain -8 astetta, mutta useampi tunti ratsastusmaneesissa sai kyllä aikaan kokovartalopalelun. Virpi oli Rekon kanssa myös ja akka kehässä Hirmun kanssa. Pentujen raja oli 12 kk, joten meidän 12½ kk menivät jo aikuisten sarjaan.

Rekolla parina oli berni ja tiukassa kisassa punainen nauha Rekolle. Poika liikkui niin isosti, että sai Virpi juosta aiempaa lujempaa sen kanssa. Hirmulla parina oli kultainennoutaja. Neiti seisoi oikein hyvin ja tuomarin lähestyminen ja tutkiminen onnistui jo ilman akan tukea eli vapaalla hihnalla. Vähän on kroppa toki jännittynyt, mutta tassut ei liiku mihinkään. Ei pussaa, mutta ei myöskään pakita. Liikkeet meni hienosti ja vetävästi. Edestakaisissa vähän himmailee etuajassa nurkassa, kun ei tahdo mennä kovalla vauhdilla nurkkaan, jossa on muita koiria. Tämän saman huomasin Messarissakin. Punainen nauha kuitenkin.

Odottelu näiden kakaroiden kanssa on mukavaa, kun suhtautuvat häntä heiluen kaikkeen. Lapsiin, toisiin koiriin ja yleiseen hälinään. Aikuisten punaisten kehässä oli parikymmentä koiraa kisaamassa ja meille Hirmun kanssa tuli kiitos näkemiin tässä vaiheessa. Reko pääsi jatkoon eli 8 parhaan joukkoon, mutta jäi ilman sijoitusta. Esiintyminen parani silläkin loppua kohden koko ajan. Liikkui tosi hienosti!

Mukava kokemus taas kerran. Näytelmiä me ei olla tälle alkuvuodelle buukattu kalenteriin lainkaan. Hirmu aloittanee karvan pudotuksen (juoksun alusta kohta 3 kk mennyt) ja odotellaan sitten uutta turkkia kesäksi ja käydään ulkonäyttelyissä.