Tarkkaa ajatusta siitä, kuka pentu on menossa mihinkin, ei vielä ole, mutta sen uskallan sanoa, että Muusalla meillä ei ole kotia olemassa. Sitä kun ei uskalla ihan kelle vaan antaaa...

Eli vilkkaiden pentujen vilkkain. Se ikiliikkuja. Herää ensimmäisenä ja nukahtaa viimeisenä pitäen kauhean shown ennen sitä. Reipas, rohkea, rämäpää. Erottunut porukasta suurena Persoonana jo 2 viikon iästä lähtien. Nyt 4 viikkoisena liikkuu erinomaisen rohkeasti paikassa kuin paikassa (ulkona ja sisällä) ja kaikilla alustoilla. Seuraa ihmistä kuin hai laivaa, hakee kontaktia ja heiluttaa häntää. Pistää reilusti ihmiselle hanttiin alistettaessa (kääntö selälleen ja pito paikallaan), mutta koiralaumassa ei dominoi. Tässä ois oikeasti tykki tosi harrastajalle. Just sellainen pentu, jota alan harrastajat hakee. Lepposampaan menoon tottunelle kerrassaan kauhistus. Tekee varmasti pahojaan, jos ei saa tarpeeksi tekemistä elämäänsä.

Muusalla on molemmat silmät siniset, joten näyttelyt ja jalostuskoiran ura eivät ole sen tulevaisuutta. Tulee saamaan käyttöpuolen valionarvoon tarvittavan näytelmätuloksen kuitenkin helposti. Ja kävis myös uroksen kaveriksi, kun voi huoletta steriloida ensimmäisen juoksun jälkeen. Ei mieluusti perheeseen, jossa alle kouluikäisiä lapsia.

Tässä Muusa show keskiviikolta. Rellu yrittää tarjoutua leikkikaveriksi, mutta ei pysy Duraselin vauhdissa... Muut yrittävät nukkua Muusa showsta huolimatta.

Muusan lisäksi joku pojista on kans vielä ilman kotia. Ei oo korvamerkitty, kuka sankareista.

Jos kiinnostuit, kysy lisää ja tule katsomaan!
Miia email kalli_nasta(a)hotmail.com tai puh. 050-434 2851.