Hirmu on ollut nyt 9 päivää juoksuevakossa. Tänään lauma treffasi mummun luona äitienpäiväkahveilla ja Hirmu teki kyllä isoin kirjaimin selväksi, että Mahtilla ei ole mitään asiaa hänen peräosastolleen. Akkaa sillä oli ollut ikävä :) Tuoksuja siellä vielä oli, kun Mahti yritti vielä kovasti liehitellä, mutta Hirmu piti peränsä visusti maassa, irvisti ja ärähti, jos Mahe yritti tehdä lähempää tuttavuutta. Hirmu meni vielä kuitenkin vanhempieni luokse, äiti pesee peräkarvat huomenna ja sitten Hirmu palaa takaisin kotiin. Torstaina tulee juoksun alusta 3 viikkoa, mutta ihan varma tästä alkupäivästä ei ole, saattoi se juoksu alkaa tiistaina tai keskiviikkonakin, akka kun oli tuolloin sairaalassa.

Oma paranemiskontrolli on huomenna ja jos mitään takapakkeja ei ole tullut, niin tiistaina palaan töihin. Eihän se leuka toki 3 viikossa vielä luutunut ole, mutta kyllä sen kanssa pärjää. Kesä ja syksy menee varmasti vielä paljon vaurioita korjatessa, jahka luutuminen etenee, niin sitten ruvetaan korjaamaan purentaa ja hampaita.

Mahtin kanssa käytiin tänään pyörähtämässä mätsärissä. Kokeilin sille vähän erilaista tapaa esittää, aiemmin se on saanut seistä vapaasti, mutta tahtoo seistä runko läjässä ja takajalat rungon alla. Se on opetettu myös asetteluun ja antaa korjata seisontaa, joten nyt vein sen ihan perinteisesti seisottaen, pannasta kiinni ja takaosan korjaus käsin. Etujalat se asettaa luonnostaa hyvin. Meni ihan mukavasti näin, seisoi hyvin, kopeloinnin oli vapaana ja liikkui mukavasti, vaikka kehä oli turhan pieni. Ei sijoitusta, mutta erinomainen harjoitus. Seuraava virallinen näytelmä on ensi sunnuntaina.

Keskiviikkona on Retkun ultra ja jos se ei ole tiine, niin hommaan sille mielialalääkkeet :D Sen on kyllä niin lepposa ja rauhallinen nyt, että tahtoo normi-Retkun takasin. Onneksi valtaosa pentukyselijöistä on tavannut rouvan jo etukäteen normitilassa. On nimittäin semmoinen seurakoiramalli Retku tällä hetkellä, että antaa ihan väärän kuvan koko koirasta ja rodusta. Mutta odotukset tiineydestä on kyllä korkealla.