OKK:n ekat ulkokauden kisat iltakisana ja kelin puolesta moni olisi varmaan mieluusti ollut hallissa :) Vettä nimittäin tuli etenkin ekan radan aikana ihan reilusti ja kylmäkin oli. Tuomarina oli Mika Moilanen.

Mahti teki agiradalla oikein hyvän ja rytmikkään radan. Saimme jostain vitosen, mutta ei mitään ajatusta, mistä se tuli. Eli hyvä keskittyminen molemmillta. Pujottelun jälkeen oli suoraan edessä hyppy takaakiertona ja kun Mahti on ruvennut lukemaan rataa niin itsenäisesti, että valitsee joskus omiaan, tein keppien loppuun hyvin voimakkaan ohjauksen vastakkaisella kädellä. Tämän johdosta koira pyörähti 270 astetta ulkokautta oikealle linjalle. On mahdollista, että tämä tulkittiin kielloksi. Tulos 5 vp. aika -4,13 ja sija 16/33.

DSC06248.jpg
Mahti radalla, kuva (c) Sari Eskelinen

Välissä käytiin kotona vaihtamassa kuivat kamppeet ja sitten menoksi hyppyradalle. Alku selvittiin hyvin ja rymissä, sitten kepeillä akka kävi korjaamaan silmille valunutta lippalakkia ja Mahti jätti kepit kesken. Sen korjauksessa takaisin alkuun jätkä suoritti vieressä olleen hypyn eli hylky. Ei me kyllä oltas tätä rataa muutenkaan loppuun selvitty ilman hylkyä. Loppusuoran suorassa putkessa akka jäi kuin nalli kalliolle ja loppukiemurat tehtiin melko omavalintaisesti... Note to self: pysyttele agiradoissa, et ehdi Mahen perässä hypärillä. Agiradalla voi sentään noudattaa vanhaa 3K taktiikkaa = kohtaa koirasi kontaktilla.

Tänään oli viimeinen päivä saavuttaa SM-nollia vuoden 2015 kisoihin. Me olla näitä edes tavoiteltu tosissaan, kun tuli sovittua lomamatka Italiaan juuri samalle ajankohdalle jo alkukeväästä. Asiat tärkeysjärjestykseen :)