Keskiviikon tapaa ajeltiin Haukkikseen agitreeneihin. Saara oli tehnyt kimurantin, mutta virtaavan radan, jossa irtoavasta koirasta oli iloa. Pyyhkästiin Retkun kanssa rata suorilta läpi yhdellä hylyllä :-) Eli muuten ihan puhtaasti, mutta yhden U-putken jälkeen raketti sinkos väärälle hypylle käskytyksestä huolimatta. Paikattiin vain tämä kohta ja sitten käytiin kiertämässä lenkki loppujähyttelyksi. Koiruus kulkee nyt niin hyvin, että ei viitsi hinkata sen kanssa yhtään ylimääräistä. On nopea, tarkka ja hyvin kuulolla.

Källin pisunäyte oli puhdas, joten sen suhteen ei mitään hätää. Nostetaan vähän Propalin-annostusta, että pysyis veteraani kuivana. Muutenhan se ulkoilee ympäri vuorokauden 4-5 tunnin välein eli kerran yössäkin käydään pisulla. Muuten karkaa pisu alle.

Meidän paimennukset on nyt pakkotauolla, sillä Minnan Tyrtsin laitumella oli vieraillut peto tuhoisin seurauksin. Minnalle tsemppiä ja voimia! Paimennetaan sitten taas, kun lampaat on tervehtyneet ja tilanne on rauhoittunut normaaliksi.