Viimeiset treenit OKK:n hallilla tälle keväälle. Vielä on yksi tehokurssi meillä, mutta sitä ennen ollaan ensi viikko lomalla Ylläksellä ja sitten vappuviikolla alkaa jo Aaltosen Mikon treenit Active Dog:illa.

Tehtiin aika omatoimista, lyhyttä ja helppoa treeniä Retkulle. Ja kerrattiin kontaktit. Puomilla stoppaa taas vähän turha ylös, kontaktille kyllä, mutta saisi tulla täydellä vauhdilla alemmas. Ei onneksi himmaile matkalla kuitenkaan.

Hirmu teki putkea suorana ja uukkarina sekä Katin avustamana opeteltiin pussia. Mukavasti meni sekin. Lisäksi parit siivekkeen kierrot hypyllä (rima maassa) ja lopussa puomin alastuloa makupalojen kanssa. Nyt ekaa kertaa Hirmu selvästi kuumeni ja innostui. Myös eka haukut irtos putkijuoksentelussa. Vauhtia siinä on kyllä, mutta myös malttia ja järkeä. Ja ihan mielettömän hieno kontakti, jonka mää kyllä varmasti onnistun pilaamaan jossain vaiheessa (tarpeeksi kun polkee pennun tassuille...).

Ja koska huhtikuussa ei meidän suunnalla (~200 km säteellä) ole kisoja lainkaan, niin viikonloppuna me suunnataan etelän turneelle ja vappuna samoin. Eka 3 x Riihimäki hallissa ja 3 x Mikkeli ulkona ja sitten vappuna 3 x Seinäjoki ulkona ja 3 x Lempäälä hallissa. Jos näillä starteilla ei se puuttuva tuplanolla irtoa, niin sitten jäädään vuodeksi harjoittelemaan. Toukokuussa odotamme Retkulle sitten juoksua. Viimeeksi astutusjuoksu alkoi 23.9.2007, pennut syntyi 4.12.2007 ja toukokuussa alko juoksu 8.5.2008. Nyt astutusjuoksu alkoi 22.9.2009 ja pennut syntyi 13.12.2009.