Vapaapäivän kunniaksi ajeltiin Kuivasjärvelle KASsin möllikisoihin. Suorilta ilmoitin Hirmun kisaavien luokkaan. Mölleissä kun on niin paljon huonosti hanskassa olevia koiria odotusalueella, että laskin varman päälle ja mentiin vain kisaaviin. Ilmon jälkeen tehtiin melkeen tunnin lenkki ratsastusreiteillä. Mukavasti lunta maassa ja pakkasta, koirat nautti menosta ja muita kulkijoita ei ollut.

Kilpailevien rata oli 20 estettä, kaikki kontaktit radalla ja aika vaikeitakin yhdistelmiä. Mm. pussi, keinu ja kepit kaarteessa peräkkäin. Ja A:lta 5 metriä renkaalle ja 5 metriä putkeen. Lyhyet estevälit ja ahdasta. Mutta Hirmu meni mukavasti. Verryteltiin ulkona ja tulin omalle vuorolle halliin vain muutamaa koiraa ennen. Pyysin sisäänheittäjältä, että ei päästä seuraavaa koiraa meidän taakse heti lähtökarsinaan. Ja tämä toimi. Hirmu jäi rauhassa lähtöön ja tuli kutsuhyppynä kaksi ensimmäistä. Pussia edeltävällä hypyllä hätäilin itse palatuksessa ja Hirmu hyppäs jojohypyn eli jo suoritetun esteen takaisin. Eli hylky. Mutta hyvällä rytmillä rata loppuun. Keinu meni erinomaisesti, samoin kepit vasemmalta ohjeten. Päätynurkassa tuli yhdestä hypystä ohi, muuten loppurata puhtaasti maaliin. Ja puomikin hyvällä laukalla, ei jäänyt arastelemaan keinun jälkeen. Maalissa leikki vapautuneesti ja ahmi nameja häntä heiluen. Hyvä Himmu!

Hyvä kisanomainen kokemus ja kovasti jo viralliset kisat polttelee. Maltetaan nyt kuitenkin, eikä lähtä mihinkään kauas kisaamaan. Helmikuussa sitten Oulussa seuraavat viralliset. Ennen sitä muutamat möllikisat ja ahkeraa harjoittelua.