Hirmu juoksu on ohi ja pisutulehduskin parani erinomaisesti ab-kuurilla. Kontrollinäyte oli puhdas. Näin pääsimme mukaan talven agiryhmään ensimmäistä kertaa. Alkeet ollaan opeteltu omatoimisesti Haukkukeitaassa kesän aikana ja nyt ollaan mölliryhmässä. Retku jäi kotiin ja tämä oli sille elämän ensimmäinen kerta yksin kotona! Eipäs tuo siitä numeroa tehnyt, saipahan vapaasti valita sopivan sohvan köllittäväksi.

Ajeltiin Hirmun kanssa hyvissä ajoin Virpiniemeen ja käytiin lenkki pimeässä metsässä verryttelyksi. Hallissa katottiin rauhallinen paikka kehän reunalta ja Hirmu sai rauhassa tutustella halliympyröihin kesätauon jälkeen. Eipä tuo ollut moksiksaan, reippaasti kulki pyöröovista ja asettui jalkoihin istuskelemaan. Tunkeilevia poikakoiria se raukka ei vielä yhtään osaa karkottaa. Perä oli pesty aamulla, mutta kyllä pojat siihen vielä kiinnostusta osoitti.

Hanna oli tehnyt hallin perälle rataharjoituksen hypyistä ja putkista. Ihan virtaavaa, mutta kääntyilevää kuitenkin. Ja me ei olla kyllä menty kesän aikana kuin max. 4 estettä peräkkäin. Nyt oli 11 estettä radassa.

Verryttelypuolella oli rengas, A ja kepit, joita mentiin itsenäisesti. Keppejä ei vielä kokeilla, siihen kun tarvii alkuun avustajan. Mentiin verkaksi rengasta naksulla ja A muutaman kerran. Ja sitten Hirmun rata, rimat 25 cm. Nätisti pysy lähdössä, kunhan ensin suostui istumaan. Sitten hyvät vauhdit ja kivat kurvit. Yhden vierekkäisten hyppyjen U-käännöksen tuli niin tiukkaan, että meinas tulla esteiden välistä. Mutta muuten lukee kivasti rataa ja irtoaa hienosti. Loppusuoralla haki pari kertaa akan selän takaa toisia hyppyjä ja myös viimeisen hypyn vieressä ollut putki kentän reunassa kiinnosti kovasti. Mutta tarkalla ohjauksella näistä selvittiin. Mentiin rata kahdesti ja vielä paikkakierros siitä välistätulopaikasta. Aivan ihanasti kulki kakara!

Oma vuoron jälkeen käytiin metässä vielä jähyttelylenkki ja tultiin halliin kattomaan vielä muiden menoa. Ihanan rauhallisesti Hirmu suhtautuu muiden treeneihin. Se pisi kerälle nukkumaan ja oli ihan rento ja lunki. Kiekat nousee kyllä oman suorituksen aikana, mutta vietti laskee heti, kun mitään tekemistä ei ole. Makoili keinun vieressä kentällä, eikä kontaktin paukekaan tuntunut missään. Kerrassaan kiva koira. Saahan omaansa olla tyytyväinen :)