Agilitykisat Kemissä, tuomarina Rauno Virta. Päivän ekassa 1-luokan kisassa nollaradat sekä Borikselle (Retku x Voltti) että Mahtille. Bobon tulos 0vp. aika -15,06 ja sija 1/15 ja Mahtin 0vp. aika -11.97 ja sija 3/15. Tämä oli Boriksen ensimmäinen nolla ja myös ensimmäinen kilpailu talvella sattuneen tapatuman ja kämmenluun murtuman jälkeen. Onneksi Boris näyttää parantuneen ja kuntoutuneen täysin kisakuntoon, hienoa Mari ja Boris. Mahtille nolla oli toinen.

Mahtin ekarata oli parin pitkän kaarteen ja täpäränä pelastuksen jälkeen nolla. Molemmat vaaranpaikat olivat kontaktin jälkeen ja lähekkäin oli kaksi "vierekkäistä" estettä, josta poika molemmista pyrki hakemaan sen kauemmaisen. Tarkkana saa olla, että linjat ei mene leveäksi. Kaksi muuta päivän starttia meni hylyiksi. Tokalla radalla kielto kakkoselle, kun akan valssi kääntyi kohti koiraa liian nopeasti ja sitten kaksi huolimatonta U-putkea, joille kiellot. Kolmannella radalla taas kielto samalle U-putkelle takanurkassa, Mahti vaan painoi kaasua ja täysillä ohi. Hylky varsinaisesti tuli kepeiltä, jätkä väkisin vaan pungersi kepeille ohjauksesta ja kielloista huolimatta väärässä kohtaa rataa, ne kepit vaan on niin _ihanat_ ja Mahtin mielestä melkein matkan varrella :) Molemmilla jälkimmäisillä radoilla myös hätäsen räkäset keinut, joten sitä treenataan kyllä seuraavilla viikoilla.

Mahtavan helteinen ja aurinkoinen keli helli. Ja pennut viettivät samaan aikaan mukavan päivän Retkun ja Hirmun kanssa mökillä vanhempieni valvonnassa. Nyt on rauhallista sakkia taas kotona.