Kun on vauhtiin päästy ja kelit sen sallii, niin nyt ulkoillaan sitten oikein urakalla. Tiistaina ulkoiltiin kolmesti ja viimeisen iltaruuan jälkeen selvästi huomas, että väki olisi silloinkin tahtonut ulos.

Eilen sitten mentiin jokaisen ruokailun yhteydessä pihalle. Syönti keittiössä ja siitä sitten suorilta ulos puoleksi tunniksi. Reilusta ulkoilusta johtuen eilinen pentulan kakkasaldo oli kaksi. Siis koko vuorokauden aikana 8 pennusta tuli vain kaksi kakkaa sisälle. Kaikki muut isot hädät suoritettiin ulos.

Tämän päivän kakkasaldo näyttää nyt ennen illan viimeistä ulkoilua nollaa. Kolmesti ollaan oltu pihalla ja kaikki isot hädät on tehty sinne. Pisuja tulee vielä pentulaan reilusti, ihan hervottomia lammikoita nuo jo pissii, kun juovat vettä, syövät tuvotettua ruokaa ja sitten vielä maitoa baarista palan painikkeeksi.

Menevät pentulasta jo reippaasti omin jaloin suoraa reittiä olkkarin läpi keittiöön ja sieltä ulos. Ei tarvitse kanniskella enää. Ja sisälle kun tullaan, niin kutsusta kaikki tulevat reippaasti kaksi porrasta terassilta sisälle ja sitten saavat hetken aikaa juosta koko asunnossa vapaasti.

Pentulassa on maisteltu tänään ensimmäisiä puruluita. Kummallista, että se puruluiden syöminen tulee ihan luonnostaan. Heti ymmärsivät, mitä näille kuuluu tehdä :-)