Oman seuran kisat Haukkukeitaassa siirrettiin tunnin varoitusajalla sateen ja myrsytuulen takia ulkokentältä halliin. Me ei olla treenattu hallissa koko kesänä lainkaan, vaikka esteet toki ovat sielläkin olleet tarjolla omatoimitreenaukseen. Mutta kun valittavana on huippuhyvä kivituhkakenttä ulkona vs. kova ja liukas hiekkatekonurmi hallissa, niin ei tarvitse miettiä, kumman valitsee. Niimpä me päädyttiin kipasemaan kokeeksi tänään vain yksi startti kisoissa. Mahtin toisen startin ja Hirmun kisan peruin kokonaan. Tuomarina oli Jari Helin.

Mahe liukasteli jo verkkahypyilla ja itse rata alkoi meillä surkeasti, kun Mahti miltei kaatui ykkösen jälkeen tassujen luistaessa ja pujottelu meni ihan kävelyvauhdissa. Videolta näkee, kuinka koira lukitsee väärän putken pään jo hyvissä ajoin kepeillä ja sujahtaa sinne ohjauksen ali. Eli kakkosella hylky... Jatkoimme radan loppuun hyvällä rytmillä. Renkaalle täystyrmäys ja A:n jälkeisessä kuviossa akka oli pahasti myöhässä persjätössä, joten toinen hylky sinne. Lisäksi vielä hätäilin puomin kontaktin ihan ite. Jep, jep. Syyllinen löytyy peilistä. Video KLIK.

Tälle talvelle tein myös päätöksen, että en hakenut treeniryhmäpaikkaa OKK:lle lainkaan. Käyn jotain pientä treenaamassa omatoimisesti, mutta pohjan takia en halua rasittaa koiraa jatkuvalla ratatreenillä tuolla. Otamme sitten tarpeen mukaan irtotunteja myös Activelta.