Hiukkasen olen ehtinyt blogia päivittämään jälkikasvun tulosten osalta, kaikki meidän kesän koitokset vielä puuttuu. Laitellaan, kun ehditään. Retkun juoksu on ollut tosi niukka, tiistaina kun sain ekat veritipat kiinni, niin vasta perjantaina seuraavan kerran näin, että se selvästi vuotaa. Mutta vuoto on kyllä tosi olematona, toivottavasti tämä nyt kuitenkin on ihan oikea juoksu. Housuja se ei oo kauhesti aieminkaan pitänyt, putsaa ite niin hyvästi ettei sotke sisällä.

Tiistaina (8 juoksupäivä) mennään aamulla progen ja tulos saadaan keskiviikkona. Ja jos tarvetta on, niin otetaan toinen proge vielä torstaina ja odotetaan sen tulos perjantaina. Viikonlopulle on sitten suunniteltu Turun matkaa, jos juoksu vaan etenee aiempien juoksujen tapaan. Samaan aikaan ois Tammisaaressa paimennuksen SM-kisat, jos sitä kävis vaikka turistina pellonreunassa samalla reissulla.

Minun kennelnimianomus näkyi heinäkuun lehdessä ja toiveissa olisi, että loka/marraskuun aikana saisin FCI:n vahvistuksen eli että Retkun pentuset sitten tulisivat jo omalle kennelnimelle. Samassa saumassa on tarkoitus uudistaa kotisivut.