Tänään tarjoiltiin Willan marsuille lisäruokaa ensimmäistä kertaa. Ensin kunnon imutukset äidinmaitoa alle ja sitten jokainen pentusista sai makusteltavaksi suoraan suuhun akan kädestä turvotettua Eukanubaa. Ja niin hyvin maistui, että parin maistiaisen jälkeen Mega-Paula oli jo päällään pakasterasiassa syömässä :-) Se aikoo selvästi kasvaa isoksi tytöksi! Niimpä kaivettiin lautanen esiin ja suuhun syöttö muuttui itsepalveluksi. Ahnaasti söivät, taisi olla maistuvat eväät.

Hirmu oli mukana Kastellissa nyt ensimmäistä kertaa. Isot koirat ootti autossa, joten ensimmäinen seikkailu Himmulle oli rappukäytävä, hissi ja luhtikäytävä. Maailmannaisen elkein penneli käveli häntä heiluen reippaasti uusilla alustoilla. Hississä käveli fiksusti suorilta peräseinälle asti ja istahti odottamaan kerrosten vaihtumista. Ihan kuin joku ois jo kouluttanut sen? Äiti sai vauhtiloikalla pennelin suoraan syliin ja suuren määrän pusuja. Sisällä pentu kulki kuin kotonaan, vähän makusteli Willan leluja ja sitten haltioituneena kulki pentulaatikon reunoilla seuraten Willan imetystä ja pentujen kävelyharjoituksia.

Pentujen alettua ruokailun, joutui äiti pitelemään Hirmua. Sillä ON valtava ruokahalu ja tottakai sekin olisi halunnut ruokaa. Kun pennut lopettelivat syömistä, kutsuin Hirmun pentulan puolelle siivoamaan jämiä. Siinä vaiheessa pennut kuitenkin veivät voiton eväistä. Pikkuneiti oli aivan liikuttavan kiinnostunut marsuista ja osasi liikkua rauhallisesti ja harkiten pentulassa. Nenitteli ja nuuskutteli pentuja häntä heiluen ja seurusteli jokaisen kanssa. Hirmusta tulee kyllä maailman paras leikkitäti pennuille, jahka vähän tästä kasvavat!

Pennut saavat nyt ruokamaistiasia kahdesti päivässä, vaikka toki ensisijainen ruoka on vielä pitkään emän maito. Viikonloppuna annetaan myös ensimmäinen matolääke.