Retkun ja Willan pennut ovat nyt 5½ ja 3½ kk ikäisiä. Kovasti iloisia ja mukavia kuulumisia on saatu ja paljon. Ihanaa, että haluatte pitää kasvattajan ajantasalla pentujen kuulumisista. Nämä on reippaita ja toimeliaita pentuja ja Jekun suolitukkeuman lisäksi ollaan saatu muutamat vatsanpurut tässä kevään aikana. Sitä kun pitää maistella kaikenlaista. Mm. Kloppi on nauttinut kanankakkaa vähän reilummin (kasvaa varmaan hyvin ja rehevästi ;-). Mutta muuten arki on omissa kodeissa lähtenyt rullaamaan mukavasti ja arjen opin lisäksi pennut ovat päässeet ottamaan tuntumaa jo erilaisiin treeneihin.

Itse olen tässä matkan varrella tavannut Hirmun sisaruksista tietenkin lähellä asuvat Rekon ja Boriksen sekä lisäksi Tepan ja Kiukun. Jekku, Musti ja Miki muistavat kasvattajaa säännöllisesti kuvakuulumisilla ja treffaamme pojat sitten erkkarin yhteydessä pentutreffeillä 31.7. Myös Voltti osallistuu treffeille Tuomarinkylässä.

Willan pennuista Iina ja Syyti on tavattu monta kertaa ja Kloppi treffattiin Ylläksen lomalla ja ensi viikolla Kloppi ja Paula tulevat meille vastavuoroisesti kylään. Kinnan ja Napin kuulumisia ollaan saatu puhelimella ja sähköpostilla ja erkkarissa sitten tavataan. Sinne saapuvat myös Willa-emä ja Pixi-isä.

Jekun vointeja on moni kysynyt ja poika on toipunut täysin. Toki tarkka kontrolli pitää lelujen ja muiden aarteiden kanssa olla, kova taipumus pojalla on kaiken nielemiseen. Jekku syö jo normaalia turvotettua kuivamuonaa ja on päässyt treenaamaan paimennusta ja agilityä. Jekku on hivenen veljiään pienempi ja kevyempi, mutta Hirmun kanssa samaa kokoluokkaa eli ihan normaalikokoinen kaveri. Ja varmasti kirii vielä tästä, kasvu on kuitenkin vielä kesken.

Ja mikä mukavinta, pentujen omistajat ovat ystävystyneet myös keskenään ja tavanneet toinen toisiaan leikkien merkeissä. Samantasoinen seura kun on kovasti tervetullutta pennille. Pidetään yhteyttä jatkossakin!

Tässä meidän kakaran pikkuvillit. Hirmu viihtyy päivät pihalla ihan itsekseen ja saa välillä sellaiset hepulit, että parempi pysyä poissa jaloista :

Rallia osa1 ja osa2.