Päivällä saatiin oksuna kaksi nallen jalkaa pois masusta. Kuusi päivää olivat siellä pyörineet. Kaksi jalkaa vielä kadoksissa, liekkö tulleet toisesta päästä ulos. Kakkoja ei nimittäin oo kyllä tutkittu. Mutta kun Retku voi hyvin ja maha toimii, niin ei hätää.

Illan agitreeneissä oli vähäinen osanotto, vain kolme koiraa. Tehtii helppoja omavalintaisia ratoja, kaikki kontaktit radalla ja kepit + helppoja hyppykuvioita. Me tehtiin Retkun kanssa kaksi 14-15 esteen rataa. Kerran jätti kepit kesken, muita virheitä ei tullut. Lähdössä pysymistä harjoiteltiin 3 esteen takaa ja jälkimmäisellä radalla tehtiin kolmen esteen alkusuoran keskimmäinen hyppy takaakiertona. Siinä sai olla tarkkana oman vartalon suunnan kanssa. Ei hae hyppyä "väärinpäin" eli ei yritäkkään suorilta yli, mutta jos rintamasuunta menee taaksetuonnissa koiraa vasten, toppaa ja käy epävarmaksi. Tähän lopuksi useampi toisto ja onnistumiseta megapalkka.

Kontaktit oli ihan älyhyvät! Puomille hirmuvauhdilla vedättäen ja molemmissa päissä putket houkutteena. Hienot stopit joka kerta. Keinuna nyt liukas vanha keinu ja sekin meni oikein hyvä. A on meille helppo, se toimii aina.

Perjantaina lähtään aamulla ajelemaan kohti Helsinkiä. Muorit jää kotiin päiväksi ja viikonlopuksi ne menee sitten äitin ja iskän luo hoitoon. Talliinnaan matkaa Retkun seurana borcol Sepe sekä Jaana & Pasi. Mennään iltalaivalla yli, ollaan hotellissa yötä Tallinnassa ja lauantaina kehä klo 14 jälkeen. Bortsuja on kehässä kolme, tuomarina Göran Bodegard. Lauantaina iltalaivalla takas Helsinkiin ja tarkoitus on ajaa yötä vasten takas Ouluun.

Retku sai eilen niskaansa Expotin, niin ei tuoda luvattomia tuliaisia matkassa Tallinnasta. Nuo hallinäyttelyt kun tahtoo olla melkoisia tartuntapaikkoja. Parempi varautua kirppuihin ja täihin ja ruskeaan koirapunkkiin näin etukäteen.