Kuten illan jakso paljasti, niin akka on jatkossa "mm-kisassa" ja ohjelma jatkuu siis meidän osalta. Uskallan luvata, että myös blogin päähenkilöt vilahtavat jatkossa telkkarissa. Ja tästä se lehdistörumbakin taitaa alkaa, tähän mennessä kun on haastatteluja tullut vasta tasan yksi. Forum24:n jutun voi lukea netistä tästä. Ihan väärän maajussin kainaloon on akka kuvankäsittelyohjelmalla laitettu :-) Muutenkin ollaan saatu kulkea ihan rauhassa, ilman julkkisleimaa. Pikkusisko jo tuumaskin, että akan arkilook on niin hyvä suojavaruste telkkarin kammattuun ja meikattuun lookiin (toki itse tehty sekin), että kukaan ei tunnista kun Prismassa vetää pipo päässä ja ratsastushousut jalassa... Ja ihan sama akkahan sitä on, vaikka voissa paista ja vaikka naama ois kuinka Iltasanomissa.

Nyt jatkossa toivon, että minulta ja lähipiiriltä ei tentata juonipaljastuksia. Nimet on sopimuspapereissa ja mitään tulevasta ei saa kertoa julkisuuteen etukäteen. Jakso kerrallaan edetään. Ja akalla on pakko olla muutama henkiystävä, jonka kanssa voin asiasta puhua. Muuten hajoaa pää ja iskee ahistus. Joten toivotaan "työrauhaa" ja kaikki selviää aikanaan. Ei ole mukava selitellä ja puhua tekaistuja valheita, jos joutuu kysymysten ristituleen. 

Ensi viikon akka on syyslomalla ja viettää sen ansaitusti Espanjan auringon alla leväten ja Atlantissa uiden. Hola! Hirmuliskot on kotivahteina siskojen kanssa. Joten paparazzit älkää vaivautuko ;-)