Tiistain tapaan taas Virpiniemessä treenaamassa. Nyt tehtiin rataharjoitus kisanomaisesti kahteen kertaan. Ekalla kerralla tuli muutama hassi kuskille. Mm. unohti leikata pujottelulla ja oli sitten ihan sekaisin ja U-putken takana oleva hyppy ei meinannut onnistua, kun koira kääntyi putkelta väärään suuntaan. Toisella radalla sitten nämä kohdat onnistuivat hienosti ohjausta muuttamalla, mutta saatiin muutama muu uusi virhe aikaiseksi... L-putken väärään päähän vienti ei meinannut onnistua, väärä pää suorastaan imaisi koiran sisäänsä.

Onnistumisia: välistä veto hypyillä tosi hyvä. 0-kulmainen hyppy alussa löytyi hyvin, ei hakenut väärää puolta. Keinu hyvä, tarkka ja nopea. Puomi on ihan sikahienossa kuosissa. Täysillä alas asti laukalla, tiukka stoppi ja nopeasti jatkuu. Rimat pysyi erinomaisesti (60 cm). Nyt ei ottanut häiriötä enää muista. Alkujännitystä vai ekalla kerralla kaksi viikkoa sitten.

Tällä olemattomalla treenimäärällä lähtään nyt kisaamaan. Eli Kajaaniin 1½ viikon päästä. Kahdesti käydään esteillä vielä ennen sitä.