Ajeltiin iltapäivällä Kemiin agikisoihin. Taas oli keli kohdillaan, hieno lämmin päivä ja suojaisella kentällä se lämpö kyllä helli jäseniä. Pitästä aikaan Jokisaaren Minnan radoilla, tosi mukavia kuvioita, joissa oli haastetta, mutta oikeilla ratkaisuilla niistä kyllä oli mahikset selvitä.

Ekalta radalta Retkulle 10 vp. yhdestä rimasta (takaakiertohyppy, jonne vein aivan liian tiukasti) sekä täydellinen kaato muurille. Kovasti oli tahmean oloista meno, jotenkin Retku ei tuntunut yhtään omalta itseltään.

1286907180_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Retku pituudella. Kuva Pirkko Riekki.

Hypäriltä saatiin sitten hylly, koira ajautu väärälle linjalle takaakiertohyppyyn ja hyppäsi sen väärästä suunnasta akan käden alta. Ennen tätä oltiin jo saatu joku rima alas eli ei nollamahiksia.

Hirmu oli mukana haistelemassa kisatunnelmia ja sai kulkea starttien välissä myös akan kanssa kahdestaan. Käytiin vähän verkassa leikkimässä lypsykumilla ja tutusteltiin ihmisten ja toisten koirien kanssa kentän reunalla. On se helppo ja kiltti tapaus, kulkee kuin kala vedessä tilanteessa kuin tilanteessa.