Onhan se mukavaa, että äitikoira jatkaa nuorekasta elämää pentujen lähdettyä. Alan olla sitä mieltä, että Eepu on taantunut takas jonnekin pentuaikaan tai ainakin varhaisteiniksi. Eilen havaitsin, että viikko sitten tulijaiseksi tuodusta pehmonorsusta puuttui jalka. Eepu oli vahvasti epäilyksen kohteena, se kun pentuaikanaan söi mm. sammakon reiden ja pupun korvan (juu, pehmoja nekin). Varmuuden vuoksi leikkasin norsun toisenkin ulokkeen pois, sillä se oli jo kovaa vauhtia muuttumassa märäksi luttanaksi ja irti nakerruskin oli jo alkanut... Tänään jalka sitten palasi maailmaan oksun muodossa :-( Yök. Liekkö montakin päivää ollut Eepun masussa? Ruoka on siitä ohi kulkenut ja masu toiminut muutenkin normaalisti. Onneksi ei mennyt tukkoon.

Illalla nuorekas rouva sitten tuli _kolisten_ vastaan eteisessä. Oli ollut 1½ tuntia poissa (jumpassa) ja täällä kotona oli sitten ruuskattu pöytiä ihan urakalla. Eepun matkassa roikkui kännykän laturi! Oli sitten kirjaimellisesti ladannut virtaa itseensä, pitänee muistaa ottaa laturi jatkossa mukaan myös kisareissuille ;-) Jotenkin se oli onnistunut kääriytymään siihen piuhaan ja laturi roikkui selän yli matkassa kulkien. Huoh. Kasva isoksi - älä aikuiseksi..

Pumpuli joutui eilen perusteelliseen parturiin. Sen turkki oli tosi huopaantunut tumppu. Källi rakastaa piehtaroida lumessa ja kun sitä lunta nyt on ja se on vielä ihanan märkää, niin turkki ei pysy millään selvänä ja aukiharjattuna. Reilusti liukastus-tsutsutusta turkkiin ja sitten selvittelemään. Valtaosa takuista lähti raakasti saksilla ja sitten harjauksen jälkeen reilusti vaan turkki ohennussaksilla lyhyeksi housuista, kyljistä ja mahan alta. Nyt muori on sellainen pyöreälinjainen ja pörrönen.