Äitienpäivä on hyvä päivä kisata :) Patelan kaukalossa perinteiset kevään avauskisat Oulussa, tuomarina Jarmo Jämsä. Kivat rataprofiilit, tekemistä oli, mutta ei kauheaa vääntöä. Eka rata tehtiin todella sujuvasti, mutta takakaarteessa enne loppusuoraa palautushypyltä rima alas jo ponnistusvaiheessa. Jotenkin haparoiden itse vein ja rintamasuunta oli ihan väärään suuntaan jo valmiiksi. Retku himmas jo ponnistuksessa ja lähti ihan paikaltaan. Muuten tosi hyvä rata.

Välissä sitten treffattiin sukulaisia. Kisapaikalla olivat sekä Retkun Reko-poika että Willan jälkikasvua Syyti ja Iina. Hirmu pääsi niiden kanssa tietty painimaan. Ja lisäksi vierailtiin Royal Canin -rekassa. On se melkonen marakatti tuo meidän Himmu. Se kiipeä joka paikkaan ihan tuosta vaan. Rekan metalliportaan meni suitsaitsukkelaan mennen tullen ja huoltorakennuksen edessä sen piti kiivetä jokaiselle portaalle ihan vaan tekemisen ilosta. Pusuteltiin myös söpöläinen TuTu-corgi.

Toinen rata meni meiltä Retkun kanssa ihan höpöksi. Yksi putken jälkeinen rima alas, ehdin itse liikaa edelle ja koiralle tuli kiire. Sitten kulmassa ollut pujottelun aloitus ei löytynyt millään. Ensi meni kakkosväliin (vein melko riskillä, kun oli jo vitonen alla) ja sitten korjauksessa alotti väärältä puolelta. Joku rima sieltä vielä tuli kans, kun maalissa oltiin 25 virheellä ja yliajalla. En edes muista, milloin viimeeksi oltas kohellettu noin paljon.