Torstaina Retku x Voltti pennut saavuttivat 13 kuukauden iän ja kahdeksas kahdeksan pennun pentueesta kävi terveystutkimuksista. Kuukauden sisällä tutkittu on siis 100% tästä pentueesta. Boriksen polvet 0/0, lonkista arvio A/A ja kyynärpäistä 0/0. Myös selkäranka kuvattiin niskasta lähtien koko matkalta terveeksi.

Onnea Marille terveestä koirasta. Nyt jäämme odottamaan, että onko Kennelliitto lausunnoissaan samaa mieltä. Jotenkin epäilen, että kyllä sieltä joku tilastopoikkeama puhtaasta A-linjasta tulee B:n muodossa, mutta se ei näiden kakaroiden menoa hidasta.

Kasvattajana olen äärettömän kiitollinen siitä, että kasvattien omistajat ovat itse aktiivisesti kiinnostuneet koiransa terveydestä ja ovat halunneet sitoutua näihin terveystarkastuksiin. Kiitos teille kaikille, olette ihania!

Nyt Retkun pennuista on tutkittu 15/16 eli 93%. Toivottavasti saamme tämän vuoden aikana kuviin myös ekan pentueen Royn, joka on ainut kuvaamaton jälkeläinen.

Hirmulle on varattu fysioterapia. Käydään tarkistamassa, että lihakset on kunnossa ja ettei himmailu johdu vain mistää kipuiluista ja jumista. Sehän luisteli melko voimakkaasti Activen möllikisoissa ja ongelmat alko treeneissä sen jälkeen...