Viime viikonlopun kolmen kisastartin kisapäivä ei Hirmun tassuissa tuntunut. Se on hyvässä kunnossa ja jaksaa erinomaisesti. Torstaina käytiin iltasella hallissa ottamassa pientä viimeistelytreeniä, kun la:na on taas kisapäivä. Nyt aloitin Mahtin kanssa, se sai mennä kaksi sessiota ja Hirmu meni vain kerran. On se Hirmu kyllä jännä otus! Ei sitä saa kiihtymään kierroksille mitenkään. Tyynen rauhallisena se makas hallin reunalla Mahtin treenatessa ja ihan tahallaan kävin välillä siinä ihan lähellä leikkimässä Mahtin kanssa ja tyyppi vaan pötkötteli ihan cool.

Mahti teki 12 kepin sarjaa ohjureilla ja hyvin tekikin. Vasen puoli on helpompi, tulee siinä aloituksen suoraan ja hyvällä rytmillä sisälle. Oikealla kääntyy vähän hassuun kulmaan mua vastapäätä ja tulee tosi jyrkästä kulmasta ekan välin. Jahka voidaan ruveta ottamaan keppejä muiden esteiden kautta, niin uskon tämän korjautuvan. Nyt vauhditta tarjoo vähän kummallisia venkulointeja alkuun. Itse kepit tekee hyvin ja virheettä, palkka saa odottaa maassa keppien takana ja malttaa hyvin.

Pujon lisäksi tehtiin 50 cm hypyillä 90 asteen kulmia valssaten ja persjätöillä. Valssi toimii Mahtilla paremmin. Ja oikealle kaartaminen on helpompaa, on selvästi jäykempi kyljestään vasemmalle ja menee siinä kaarre helposti laajaksi ja pyrkii ulkopuolelta ohi, jos ei oo tarkkana.

Hirmu teki vuorollaan muutaman pujon ja hyppykäännöksiä sekä kävi rallattelemassa puomia. Olipa sillä hyvästi vauhtia. Vaikka se päälle päin näyttää ihan rauhalliselta ja uneliaalta, niin liikkuu kyllä halutessaan liukkaasti.

Lopuksi Mahti teki vielä keppejä ja muutaman hyppykuvion. Halliin tuli jo eka treenivuoro sisälle ja vähän ajatus katkes välillä, mutta hyvin Mahti korjas tilanteen ja keskittyi hommiin. Ja treenin lopuksi sai juosta vapaana hallissa lelun kanssa riekkuen. Pysyi omalla puolella, eikä piitannut toisen puolen tokoryhmästä yhtään. Puolessa tunnissa treenit (rakentaminen, treenaus ja purku) ohi ja sitten metsään lenkille.