Kesäaika ja aikasin hallille. Meillä oli OKK:n ratatreenit ja oltiin mukana Hirmun kanssa. Jonna oli piirtänyt kolme 1-2 luokan tasoista rataa ja ne tehtiin kisanomaisesti. Hirmu oli taas tosi herkkis ja matalalla vireellä, ei halunnut leikkiä hallissa. Lähtökaarteessa piti valssata koiran eteen ja tähän se meillä heti tökkäs. Ei kärsi kääntyä koiraa kohti yhtään, se pysähtyy ku seinää. Keinu ja puomi hyvin, mutta A:lla teki nyt saman, kuin KASsin kisoissa (torstain Activen treeneissä A ilman ongelmia). Eli nenä maahan ja esteestä ohi, vaikka ihan kohdilleen ohjasin. Huoh. Myös putki-puomi erottelu kusi, puomi on vaan niin paljon mukavami rallatella. Pussin leijeröinti sentään toimi, mutta muuten oli kyllä masentava fiilis. Meillä ei ole yhtään mukavaa yhdessä ja virheitä kun tulee, niin niitä ei kestä korjata. Koira menee ihan kävelyvauhdille.

Menin lenkille Haukkikseen koko porukan kanssa ja toiselle radalle en Hirmua enää vienyt. Antaa olla. Tässä mielentilassa on turha treenata. Rata oli sen verran helppo ja virtaava, että pienin muutoksin (jätin keinun pois) tein radan Mahtin kanssa. Tämä oli ensimmäinen täysmittainen rata Mahelle. Ihan kivasti se kulkee, hypyt ja kontaktit on helppoja. Keppejä on tehty nyt niin paljon, että ne vetää magneetin tavoin joka kohdassa, joten siitä tuli vähän virheitä. Ekalla ratakierroksella kepeissä oli ohjurit kahdessa ekassa ja kahdessa viimeisessä välissä, toinen rata mentiin jo ilman ohjureita.

Pussi oli ainut hankala Mahtille. On sitä kyllä treeneissä tehty, mutta seuran kisapussia Mahti ei ollut nähnyt. Piti avata reitti sille ja todella kannustaa, että sain sen menemään. Mutta yhtään ei hae pussia, kuten putkia tekee. Muuten oikein mukavat treenit ja kyllä se pienellä harjoittelulla on jo ihan kisavalmis, vaikka ikää on vasta 16 kk. Keinu meiltä vielä puuttuu, mutta sen ehtii opetella ulkokaudella.